Ştiri

03 May

Un Paște fericit pentru toți

Sfintele Paști reprezintă o sărbătoare foarte specială pentru toți moldovenii ortodocși. În această perioadă, toți încercăm să fim mai aproape de familie, este perioada când se iartă, se reunește, se reînvie. De Paști ne iertăm reciproc vechile resentimente, vizităm locurile băștinașe și oamenii care ne sunt apropiați.

Considerăm că este foarte important ca în zilele pascale de primăvară toată lumea se simtă protejată și utilă. Mai ales cei care se află în situații dificile și sunt lipsiți de sprijin. Acesta este motivul pentru care echipa Caritate.md, în prima zi de mai a vizitat mai multe pesoane nevoiașe pentru a le oferi ajutoare sociale.

Am reușit să colectăm o cantitate considerabilă de haine noi, pantofi, articole de uz casnic, precum și hrană pentru familiile nevoiașe, pe care le-am distribuit, luând în considerare nevoile fiecăruia.

Astfel, numeroasa familie Stegărescu din Ialoveni a primit un pachet cu produse alimentare.

Numeroasa familie Vlas din Ialoveni a primit haine, pantofi, genți, un telefon fix, o pereche de role pentru băieți și un colet cu produse alimentare.

Bunica și nepoata Sîrghi din Ialoveni au primit haine, încălțăminte, jucării și genți.

Doamnei Ana Colesnic din Hîncești i-a fost înmânat un set de lenjerie de pat, îmbrăcăminte și un colet cu produse alimentare.

Valentin Șveț, care este bolnav de leucemie și trăiește într-un internat din Hâncești a primit haine noi și jucării.

Soții cu dizabilități Gutman din Hîncești au primit cadou un set de lenjerie de pat și produse alimentare.

Mamele singure din Hîncești – Svetlana Babcinețchi și Natalia Galac au primit cadou genți pentru dame, un lot de haine și încălțăminte, precum diverse produse pentru copii.

Surorile orfane Ababii care locuiesc cu bunicii în vârstă au primit un lot de produse alimentare.

Mama singură Maria Deviza din Hîncești a primit cadou îmbrăcăminte, articole de uz casnic și produse alimentare.

Tudor Cîrlan, din satul Ruseștii Noi, a primit cadou un tablou și un candelabru pentru noua sa locuință.

Produse alimentare au fost oferite la 8 familii social vulnerabile, care au fost donate de către Biserica "TUTUROR SFINTILOR PROSLAVITI PE MELEAGURILE MOLDOVEI", preot Paroh (Boris Papuc)

Noi, echipa Caritate.md, mulțumim călduros oamenilor inimoși care au donat și ne-au ajutat să adunăm produsele necesare pentru aceste familii nevoiașe.

Suntem mulțumiți că pentru beneficiarii noștri, Paștele a fost într-adevăr unul lumninos și fiecare din ei au avut cui să spună "Hristos a înviat!"