Ajută-l pe Gabriel !

1,021EUR donați din 23,800 EUR necesari
132 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 13 decembrie 2016
Creat de

B. Alexandrina

Regiune Chisinau
Categorie Social

Ajută-l pe Gabriel !

Gabriel are 8 luni. Este un băiat gingaș, sociabil, zâmbitor...  Acesta necesită o intervenție peste hotare, mai exact în Franța pentru a i se înlătura displazia corticală focală. Costul spitalizării, a investigațiilor și a intervenției este de 36100€ , însă nimic nu e mai scump decât zimbetul unui copil. Orice contribuție e binevenita. Mulțumesc anticipat. Acest îngeraş de la naştere a trecut prin clipe grele...Am stat de nenumărate ori în spitale, atât in secţiile de reanimare, cât şi în secţiile de neurologie, însă deoarece in R. Moldova aşa afecţiune nu e operabilă, starea copilului nu a putut fi ameliorată. Din această cauza noi am căutat posibilitatea efectuării unei intervenţii în străinătate. O astfel de intervenţie este efectuată în unele ţări din Europa de Vest şi în particularitate în Franţa, Paris, la clinica Rothschild. Estimările costurilor unui tratament în clinica menţionată sunt de aproximativ de 36 100 euro. Rugăm frumos sa binevoiţi, în măsura posibilităţilor să ne oferiți suport material pentru a face posibilă tratarea feciorului nostru Gabriel.

La moment dispunem de 12300 euro , bani adunați din contribuția prietenilor,rudelor, tuturor oamenilor cu suflet mare și din economiile proprii.

ACTUALIZAT, 24 ianuarie 2017:

Dragii noștri! Gabriel a fost operat de urgența fiindcă copilul riscă foarte mult! Operația a fost cu succes, puiul se simte bine.

Dar părinții au o datorie enormă de 8400 euro la clinica, care trebuie achitată în decurs de 2 săptămâni.

Vă rugăm mult să faceti cât mai cunoscută povestea lui Gabriel și să donați cât puteți pentru acest pui.

Vă mulțumim din suflet.

 

Citește mai mult
Toate donațiile