Selectați limba

Din inimă pentru Ana Banari

2,606EUR donați din 5,000 EUR necesari
58 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 24 December 2018
Creat de

B. Anna

Regiune Orhei,Donici
Categorie Social

Din inimă pentru Ana Banari

  • Nume: Banari
  • Prenume: Ana
  • Vârsta: 27 ani
  • Diagnostica: Limfom non- Hodgkin
  • Suma necesară pentru cheltuieli de întreținere, chirie: 5000 euro
  • Tratament:  Italia

Mesajul Anei:

Numele meu este Anna, am doar 27 și am limfom non-Hodgkin, cancer la sistemul limfatic.  Am urmat tratamentul în   6 cicluri R-CHOP și RT în ganglionii limfatici mediastinali - 40 grei și inserție intratecală. Am început tratamentul în Italia, însă am nevoie pentru cheltuieli de întreținere, chirie si pentru careva analize.  Unica mea  posibilitate este să ajung la inimilor voastre și să vă rog să mă ajutați să lupt cu cancerul. 
  Nu sunt căsătorita, nu am copii încă. Toți acești ani n-am avut șansa să-mi fac viața, pentru că trebuia să muncesc din greu pentru a obține o educație. Pe măsură ce părinții mei sunt de 75 de ani, nu mă pot ajuta,decât doar cu fiindu-mi alături.  Această boală crudă mi-a ruinat aproape părinții. Totuși vreau să cred că și pentru mine este o șansă, vreau să cred, că cu ajutorul vostru și prin ajutorul lui Dumnezeu, voi reuși să fiu sprijinul lor în viitor. Vreau să cred, că îmi pot întoarce viața ca să trăiesc pe deplin: să-mi fac o familie, să am copii, să trăiesc cu cei pe care îi iubesc!
Va rog ajutați-mă!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 16 March 2019:

Dragii nostri, Ana se afla la tratament in Italia. Norocul ei este ca acest tratament este gratuit, dar Ana ne-a prezentat toate cheltuielile ce tine de analize, investigatii suplimentare si alte cheltuieli si respectiv donatiile au fost transferate pe contul personal. Atasat gasiti confirmarea transferului.

Multumim cu plecaciune si Ana la fel  va multumeste. Ea ne tine la curent cum decurge tratamentul sa stiti ca  acum se simte bine si in curand revenim cu noutati.

Citește mai mult
Toate donațiile