Selectați limba

Din inima pentru Aurelia Ursul

5,847EUR donați din 46,000 EUR necesari
16 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inima pentru Aurelia Ursul

Campanie începută la 07 Jul 2018
Creat de

C. P

Categorie Social

  • Nume: Ursul
  • Prenume: Aurelia
  • Varsta: 51 ani
  • Diagnostica: cancer al pleurei plamanilor si stomacului
  • Suma necesara: 46.000 euro
  • Tratament: Turcia

Mesajul fiicei: 

Ce poate fi mai trist decât atunci când iți vezi ființa dragă suferind de o boala atât de cruntă. Sufletul ne este împietrit de durere și disperare din cauza că soarta a fost atât de nemiloasă cu mămica noastră scumpă. Anul trecut mămica noastră a primit noutatea care ne-a pus la pământ pe toți, a fost diagnosticată cu cancer al pleurei plămânilor și stomacului.  De aproape un an de zile de investigații, chimioterapii și dureri nemărginite totuși am izbutit să găsim o rază de lumină la o clinică din străinătate. S-au făcut mari investiții financiare pe tot parcursul acestei perioade, s-a apelat și la extreme, a fost vândut și propriul lăcaș, dar cu mare durere în suflet, nu am reușit să acumulam suma necesară pentru a putea fi efectua intervenția chirurgicală din străinătate. 
Mama noastră mai are multe de realizat, are în Palmares activități remarcabile. Este dascăl de profesie și manager al unei instituții de învățământ din regiunea transnistreana. S-a remarcat prin perseverență și spiritul civic dezvoltat. 
Ajutați-ne ca să-și continue activitatea și să poată răspândi și la următoarele generații dragostea de Patrie și de a promova valorile moldovenești. Vreau să ne fie lângă noi, sănătoasă și să o vedem fericită. Toate finanțele noastre s-au epuizat, de aceea vă rog din suflet să ne fiți alături.
Venim cu o rugăminte din suflet de a contribui cu un mic ajutor ce ne poate salva mama! 

Facturi si declaratii

Citește mai mult
Campanie începută la 7 July 2018
Creat de

C. P

Categorie Social
Toate donațiile