Selectați limba

Din inimă pentru bunica Tamara Mija

2,849EUR donați din 10,000 EUR necesari
12 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 21 March 2019
Creat de

C. P

Regiune r. Șoldănești s. Cușelăuca
Categorie Social

Din inimă pentru bunica Tamara Mija

  • Familia: Mija
  • Ajutorul necesar: Condiții umane de trai
  • Suma necesară estimativă: 10.000 euro

Doamna Tamara s-a pomenit într-o zi și bunică, și mamă, și tată pentru cinci copii. Cel mai mare, de șapte ani, cel mai mic - de patru. Cu o sursă de existență prea mică pentru a fi bună, femeia face tot ce îi stă în puteri să-și crească nepoții. Aceștia au nevoie de multe lucruri, dar cel mai prețios cadou ar fi câte o pereche de încălțăminte pe potrivă.   În casă, la margine de sat, locuiesc șase suflete. Într-o singură cameră. Mică, dar călduroasă. Trei surori și fratele lor dorm într-un pat, iar în altul - mezina Ionela și bunica. Tamara Mija are 60 de ani, dar povara pe care o duce în ultima perioadă și-a pus amprenta. Crește singură cinci copii cu o pensie de 816 lei pe lună și indemnizațiile pentru fiecare dintre ei.  Mai toți banii se duc la mâncare. Produsele sunt prea scumpe, dar femeia nu are încotro. Zice că nu ar suporta o clipă să-i vadă pe cei cinci flămânzi. Dar cea mai mare durere o simte atunci, când se uită la două nepoțele, cu sănătatea afectată. Părinții copiilor sunt vii, dar demult nu au dat cu piciorul prin sat. Chiar dacă îi este greu, femeii nu-i trece prin cap să-i dea pe nepoți la o casă de copii. 

Dragii nostri vă rugăm să ne fiți alături să aducem o minune pentru bunica Tamara. Le lipsește foarte multe, nu au nici bucătărie, unde pot mânca, nu au o toaletă. Vă rugăm din suflet să le oferim condiții umane de trai, unde aceste suflete să se poată bucura de viață.

Vă mulțumim din  suflet si ne închinăm în fața Dvs.

ACTUALIZAT, 3 April 2019:

Dragii nostri, am fost in vizita la bunicuta Tamara si dorim sa va anuntam ca in curand Dumnealor se vor muta in casuta noua. Un donator a decis sa isi asume toate cheltuielile necesare pentru procurarea locuintei. Frumos gest pentru aceasta familie.

Multumim ingeri pazitori pentru sprijinul si increderea zilnica care ne face sa continuam sa aducem minuni.

Cu multa dragoste,

Caritate.md - Unitate prin Caritate!

Citește mai mult
Toate donațiile