Selectați limba

Din inimă pentru copilăria adevărată în or. Ialoveni

1,513,773MDL donați din 1,400,000 MDL necesari
188 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 25 January 2018
Creat de

C. P

Regiune Ialoveni
Categorie Social

Din inimă pentru copilăria adevărată în or. Ialoveni

Dragi locuitori al or. Ialoveni, aș vrea ca fiecare din noi , să ne aducem aminte cum a fost copilăria noastră? Fiecare din noi aveam lipsurile noastre, grijile noastre, dar eu nu  voi putea uita niciodată  și   întotdeauna îmi voi aduce aminte, de locușorul unde ne jucam.  Un loc pustiu, sumbru  unde era un singur  leagăn ruginit făcut din suportul de scuturat covoare.  Eram lipsiți de adevăratele bucurii ale copilăriei, de aceea îmi doresc pentru  copiii noștri o altă copilărie.  Dar cel mai dureros este că anii trec dar terenul de joacă al copilării noastre rămâne același, pustiu.  Multe generații s-au jucat pe acest locușor și acum sunt atâțea copii care nu au ocupație,  care la fel ca și noi sunt lipsiți de o copilărie fericită. De aceea un  vis de copil poate deveni realitate și anume prin această cale vreau să  îndeplinim  vise,  vreau să aducem clipe frumoase copiilor, nepoților noștri și multor generații îaninte.  Un teren de joacă amenajat pentru copiii noștri pot face ca ocupațiile în aer liber să fie distractive și să simtă adevăratul gust al copilăriei. Vorbim de sectorul “ Moldova”, strada Moldova . Prin această cale noi  le putem oferi copiilor, tinerilor un altfel de început al vieții o copilărie pe care noi nu am avut-o.  Dragii mei atunci când suntem copii, ne învățăm să scrim, să citim, dar cel mai important încă de mic copil ne învățăm să fim – OAMENI și să DĂRUIM. Și anume de la orășelul meu de suflet, Ialoveni am învățat aceste lucruri. Sunt mândră că m-am născut aici, este primul oraș văzut când am deschis ochii, primii pași și primele cunoștințe de viață, iar pentru acest orășel mă voi strădui să contribui la maxim posibil.

Această dorință de a lăsa ceva frumos în urma noastră, va aduce multă bucurie generațiilor viitoare,  copiilor dar și părinților.  Împreună putem lăsa lucruri frumoase, împeună putem  oferi o copilărie plină de culoare de veselie și aventuri minunate.  Să fim pentru copilăria ce ne-a lipsit .

Cu respect,

Svetlana Sainsus cofondator "caritate.md" cu pași mici spre lucruri mărețe!

ACTUALIZAT, 22 August 2018:

Un vis devenit realitate. Pentru zeci de copii, acum copilaria va fi mult mai frumoasa, mult mai colorata si mult mai vesela. Sectorul "La Moldova" a or. Ialoveni se bucura de un proiect unic, un proiect de suflet, unde s-a lucrat zilnic, intensiv cu multa daruire timp de trei luni de zile. In parcul copilariei "La Moldova" micutii isi vor putea petrece timpul pe tobogane, teren de fotbal, jucand tenis si facand sport. Valoarea proiectului este de 1.540.577 lei, iar suma integrala a fost donata de catre un cuplu elvetian, o familie ca painea calda care au crezut in noi si care de fiecare data ne sunt aproape. Venim cu cele mai sincere multumiri tuturor, celor care au crezut si cred in noi in continuare, celor care au fost la deschiderea parcului pentru ca  cu totii am primit emotii si aceste trairi unice de implinire si fericire  ne incarca puterile pentru a face si mai departe lucruri frumoase, inedite si speciale, pentru noi, pentru societatea noastra, pentru tara noastra. Dragi prieteni va multumim cu plecaciune pentru toate gandurile frumoase. Atunci cand credem cu tot sufletul in dorintele noastre,  visele devin realitate. 

Cu multa consideratie si respect pentru toata increderea oferita,

Echipa Caritate.md - Unitate prin Caritate!

http://www.canal2.md/news/un-nou-teren-de-joaca-pentru-copii-deschis-in-orasul-ialoveni-micutii-isi-vor-putea-petrece-timpul-pe-tobogane-sau-jucand-fotbal-sau-tenis_92058.html

Citește mai mult
Toate donațiile