Selectați limba

Din inimă pentru Elena Doțu

40,342USD donați din 89,000 USD necesari
144 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 26 October 2018
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

Din inimă pentru Elena Doțu

  • Nume: Doțu
  • Prenume: Elena
  • Vârsta: 15 ani
  • Diagnostica: Recidivul Leucemiei Limfoblastice
  • Suma necesară pentru transplant si tratament: 89.000 dolari
  • Tratament: Turcia

Mesajul mamei:

Elena Doțu, născută la 29 iulie 2003, s-a îmbolnăvit pentru prima dată în septembrie 2014, fiind diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută. A trecut un tratament cu risc crescut, a fost supusă chimioterapiei în doze mari și i s-a făcut radiografie craniană. În iulie 2015 am ieșit din spital. Din păcate, remisiunea nu a durat mult. Trei ani mai târziu, boala Elenei a recidivat. Au urmat alte două cursuri de chimioterapie, pe care le-a depășit cu greu, având o reacție negativă la medicamente (toxicodermie). Remisiunea așa și nu a fost atinsă. Și dacă prima dată, datorită terapiei am reușit să oprim boala, acum unica speranță este transplantul de măduvă osoasă peste hotare. Urmează luni de tratament și transplantul propriu-zis. Cheltuielile pentru tratament pe care ni le cere clinica, nu le putem suporta. Sperăm ca oamenii cu inimă mare să ne ajute să ne salvăm fiica care este foarte inteligentă și eminentă. Ne rugăm la Dumnezeu ca fiica noastră să fie sănătoasă.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 3 January 2019:

Ziua mult asteptata pentru Lenuta Dotu. Fetita care ne-a cucerit pe toti, astazi Lenutei i se va face transplantul si toti ii tinem pumnii si ne rugam pentru ea. Stiti cine va fi donatorul? Faceti cunostinta, Maria, surioara mai mica a Lenutei cea care ii va oferi a doua sansa la viata. Doua surori ca doua picaturi ,o legatura speciala intre ele. Stiu pentru ca am si eu sora si stiu ce inseamna sa ai sangele tau aproape...si mi-as da si viata pentru ea oricand. Doamne, emotiile sunt mari, mama nici nu poate sa isi mai gaseasca locul. Maria are o singura dorinta- Sa-si salveze sora... Ca dupa ani si ani, ele sa fie asa mereu, unite, una pentru alta ... iar inainte de a fi asezata alaturi de surioara ei, ne-a rugat foarte mult, prin mamica ei, sa ne transmita ca ea a vazut ce inseamna cand oamenii sunt langa ei si ne roaga sa nu ii lasam pentru ca acum ca niciodata sustinerea noastra e vitala. Dragii nostri, avem doua surori cu aceleasi lacrimi de durere, iar cea mica ne implora pur si simplu sa o ajutam sa isi salveze surioara, fiindca puterea de a invinge vine de la noi, oameni... pic cu pic facem viata pentru Lenuta, putin cu putin facem ca sa mai intalnim un Erou la aeroport (abia astept sa o vedem pe Lenuta acasa)... Haideti sa incercam sa fim multi multi asa cum si-a dorit Lenuta in ajun de Anul Nou. O fetita bravuta ne roaga sa fim pentru ea o mare familie. Ce ziceti putem sa ne mai unim inca odata? Hiadeti, repetat sa salvam iinca o viata.

ACTUALIZAT, 26 March 2019:

Dragii nostri, sunteti gata de o noutate?  VICTORIEEEE!!! Scumpa noastra, indragita de toti, Lenuta Dotu a invins!!! Da da, iata asa minuni facem noi, oameni frumosi, oameni care stim sa ne impartim bunatatea cu ei cei care lupta pentru viata. Doamne prin cate a trecut Lenuta... dar stiti secretul acestei VICTORII? Noi, noi si iar noi, am fost cei care nu am lasat-o cei care ne-am rugat si am avut atat de multa incredere in ea ca va inginge, si a reusit.  
Lenuta va multumeste pentru viata.  Noi va multumim, ingeri pazitori, ca impreuna facem sa credem si mai mult in minuni, multumim pentru ca ne trezim la bunatatea in cele mai grele momente din viata acestor suflete care lupta pentru viata.
Va iubim la infinit si impreuna cu Lenuta va cuprindem pentru inca o viata salvata.

Citește mai mult
Toate donațiile