Selectați limba

Din inimă pentru Elena Prisăcari

71,960MDL donați din 71,550 MDL necesari
34 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 15 February 2019
Creat de

E. Prisacari

Regiune Edineț
Categorie Social

Din inimă pentru Elena Prisăcari

  • Nume: Prisăcari
  • Prenume: Elena
  • Vârsta: 30 ani
  • Diagnostica: Miopie adâncă înnăscută cu dezlipire de retină
  •  Suma necesară estimativă: 50.000 lei pentru două operații și reabilitare +21550 lei 
  • Tratament: Modlova

Mesajul Elenei:

Bună ziua, sunt Elena din raionul Edineț și în urma unei investigații medicale, medicii mi-au depistat grave probleme de sănătate a ochilor. Am fost diagnosticată cu ptoza pleoapei superioare, miopie adîncă înnăscută cu dezlipire de retină. Din această cauză pierd vederea pe zi ce trece, iar pentru  tratarea ochilor am nevoie urgent de intervenție chirurgicală și reabilitare. Pe data de 01 martie 2019 deja sunt programată urgent, însă nu am acești bani și pentru mine este un termen foarte scurt ca să pot aduna cât de puțin.  Vă rog mult din suflet, cine poate, ajutați-mă să-mi salvez ochii.

Vă mulțumesc anticipat!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 6 March 2019:

Elena a trecut cu bine operatia la ochi. Acum incepe procesul de reabilitare si se pregateste pentru a doua operatie. Elena se inchina pana la pamant pentru sustinerea in cele mai grele momente din viata ei. Este atat de recunoscatoare pentru vederea salvata, pentru sustinerea de care a ramas impresionata. Vorbim cu ea in fiecare zi si atat este de fericita ca afland doar istoria ei, ea a primit sansa de a nu pierde vederea. Multumim cu plecaciune ca existati, multumim pentru lacrimile de bucurie. 

ACTUALIZAT, 18 March 2019:

Dragii nostri, revenim cu noutati de la Elena.  Operatiile au fost de succes, insa medicii au anuntat-o ca este necesar de schimbat cristalinul la ochi si acest lucru face ca Elena sa suporte cheltuieli suplimentare imposibile pentru ea. Tanara este foarte recunoscatoare pentru tot ajutorul, ii este si incomod sa se adreseze repetat dar din pacate o alta solutie nu are pentru ca veniturile ei sunt foarte mici. Dragii nostri,  Elena ne roaga repetat sa o ajutam. Va rugam si noi sa facem inca un mic efort pentru ea.

Va multumim  din suflet

Citește mai mult
Toate donațiile