Din inima pentru Maxim

3,499EUR donați din 30,000 EUR necesari
135 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 9 decembrie 2016
Creat de

A. Darii

Categorie Persoane cu dizabilități

Din inima pentru Maxim

Viața lui Maxim Gavrilenco s-a schimbat la vârsta de cinci ani, atunci când a intrat într-un garaj și din întâmplare a băut o substanță chimică, care i-a provocat arsuri la esofag. Cu tristețe, mama băiatului povestește că nu a putut continua tratamentul copilului din lipsă de bani. Recent, Maxim a fost dus la Institutul Mamei și al Copilului din capitală pentru un tratament la esofag, însă după o procedură nereușită, băiatul a ajuns să administreze hrana printr-un tub - direct în stomac.La cei 11 ani ai săi, băiatul cântărește doar 14 kilograme. Chiar dacă îi este greu, nu se plânge niciodată că ar avea probleme. Mai mult, este optimist și încearcă astfel să-și încurajeze și familia.Maxim trăiește doar cu mama și cei doi frați mai mici, întrucât tatăl i-a părăsit.Cătălina ar face tot posibilul să-și ajute băiatul, însă din salariul modest pe care îl primește și ajutorul social, care, în total, se ridică la două mii de lei, abia de reușește să cumpere strictul necesar. Locuiesc într-o cameră de cămin, în condiții greu de imaginat pentru care achită lunar 650 de lei, iar din restul banilor, cumpără medicamente și produse alimentare.Băiatul are nevoie de un tratament îndelungat, iar medicamentele care sunt costisitoare nici nu se găsesc în țară.Mama lui Maxim speră că strigătul ei de durere va fi auzit de oamenii de bună credinţă, care îi vor întinde o mână de ajutor copilului ei.

http://jurnaltv.md/ro/news/2016/8/13/maxim-are-nevoie-de-ajutor-10234855/

ACTUALIZAT, 3 ianuarie 2017:


ACTUALIZAT, 10 ianuarie 2017:

Maxim Gavrilenco a ieșit în aceste momente din operație! Toată ziua am gândit la acest copil. Știam ce urmează, cât de riscantă operația și complicată... 20 ore !!! 20 ore operatia, acestui copil i s-a schimbat astăzi total viața.  In curind, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu mâinile de aur ale doamnei Pelin Oguzkurt (un medic de excepție) băiatul în curînd va mânca ca un copil normal! Maxim nu este primul copil pe care îl operează și de fiecare dată, orice caz grav, orice operatie este un succes!

Noi vrem din partea noastră să mulțumim acestui om care pur și simplu face minuni.

Vă reamintim istoria lui Maxim: http://jurnaltv.md/ro/news/2016/8/13/maxim-are-nevoie-de-ajutor-10234855/

ACTUALIZAT, 26 ianuarie 2017:

Maxim Gavrilenco s-a intors acasă!

Nu voi scri mult, va lasăm să savurați pozele și video. Doar un mic secret... au plîns toți -și noi, și cameramanul, abia se ținea și reportera și Dumitru Beschieru, și mama - de fericire!

Maxim după 6 ani manâncă! Minuni există! Minunea o putem face noi. Din inima.

Mulțumiri enorme donatorilor! Mulțumim enorm asociației "Salvează o inima". Mulțumim enorm companiei din Portugalia "Character Construction civil" pentru donația atât de generoasă! Plecăciuni echipei de medici Medicalpark din Istanbul. Mulțumim că vă pasă! Maxim are o viața nouă!

Vă reamintim istoria puiului aici: https://m.youtube.com/watch?v=9i3bvPmvv9E

 

Citește mai mult
Toate donațiile