Egor, bolnav cu paralizie cerebrală vrea să învețe să meargă

2

Egor Teterin are 7 ani. El este bolnav de paralizie cerebrală din cauza complicațiilor apărute în timpul nașterii. Mama lui Egor ne scrie că fiul este pentru ea un miracol pe care l-a așteptat de 10 ani. Băiatul poate sta așezat, se poate târî, poate sta în picioare și chiar face câțiva pași. Egor se deplasează sprijinindu-se cu o mână.

Pentru băiat procesul de reabilitare este foarte important, iar Egor deja face deja progrese mari! În cazul  paraliziei cerebrale, fiecare pas, fiecare îmbunătățire în mișcare reprezintă o mare victorie! Egor a trecut 5 cursuri de reabilitare în Truscaveț, iar acum urmează cel de-al șaselea. Mama băiatului visează ca Egor să poată să meargă de sine stătător. Metoda Koziavchin, pe care băiatul o practică la Clinica Internațională din Truscaveț este foarte utilă în acest sens. Un curs de reabilitare costă exact 5.684 de euro. Aceasta este suma necesară pentru ca Egor să-și controleze propriile picioare. Pentru familia băiatului este o sumă uriașă!

Egor este deja înregistrat pentru cursul de reabilitare, a rămas doar de colectat suma necesară. Cursul de reabilitare va dura de la 1 până la 20 mai 2017. Egor visează să-l treacă și să devină mai independent.

Să-l ajutăm împreună pe Egor să facă primii pași!

Creat de 25 October 2016

A. Darii

Toate donațiile