Egor, bolnav cu paralizie cerebrală vrea să învețe să meargă

256EUR donați din 5,684 EUR necesari
7 zile rămase
Modalități de donație

Egor, bolnav cu paralizie cerebrală vrea să învețe să meargă

Campanie începută la 25 oct 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Căușeni
Categorie Persoane cu dizabilități

Egor Teterin are 7 ani. El este bolnav de paralizie cerebrală din cauza complicațiilor apărute în timpul nașterii. Mama lui Egor ne scrie că fiul este pentru ea un miracol pe care l-a așteptat de 10 ani. Băiatul poate sta așezat, se poate târî, poate sta în picioare și chiar face câțiva pași. Egor se deplasează sprijinindu-se cu o mână.

Pentru băiat procesul de reabilitare este foarte important, iar Egor deja face deja progrese mari! În cazul  paraliziei cerebrale, fiecare pas, fiecare îmbunătățire în mișcare reprezintă o mare victorie! Egor a trecut 5 cursuri de reabilitare în Truscaveț, iar acum urmează cel de-al șaselea. Mama băiatului visează ca Egor să poată să meargă de sine stătător. Metoda Koziavchin, pe care băiatul o practică la Clinica Internațională din Truscaveț este foarte utilă în acest sens. Un curs de reabilitare costă exact 5.684 de euro. Aceasta este suma necesară pentru ca Egor să-și controleze propriile picioare. Pentru familia băiatului este o sumă uriașă!

Egor este deja înregistrat pentru cursul de reabilitare, a rămas doar de colectat suma necesară. Cursul de reabilitare va dura de la 1 până la 20 mai 2017. Egor visează să-l treacă și să devină mai independent.

Să-l ajutăm împreună pe Egor să facă primii pași!

Citește mai mult
Campanie începută la 25 octombrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Căușeni
Categorie Persoane cu dizabilități
Toate donațiile