O ȘANSĂ LA O NOUĂ VIAȚĂ PENTRU ROBERT

4

La numai 2 luni scumpul nostru Robert a fost diagnosticat cu o maladie foarte severă și rar întâlnită - ATREZIA CĂILOR BILIARE. Pentru tratament necesită operație peste hotarele țării care pentru părinți este destul de costisitoare. Pentru efectuarea operației e nevoie de ajutorul Dvs., celor care au suflet mare. Timpul pentru operație este limitat, ni-a mai rămas aproximativ 20 de zile. Doar împreună cu Dumneavoastră putem sa îi oferim lui Robert o șansă pentru o NOUĂ VIAȚĂ.

UPDATE, 12 January 2017: E foarte plăcut să te trezești diminiața cu zîmbetul pe buze, anume așa s-a trezit Robert azi diminiața, a vorbit frumos în limba maternă, limba, pe care dar ei copiii o pot ințelege, însă totuși mesajul l-am inteles și noi! Astăzi nu este așa galben ca ieri, sperăm că mîine va fi și mai bine și încetișor cu multă răbdare și speranța în Dumnezeu vom invinge, pentru că Robert este puternic în pofida faptului că atît de mic dar a reușit să treacă atîția obstacole ale vieții.

Pînă la moment nu avem incă rezultatul analizelor de laborator de ieri, dar sperăm că vin repede și vom afla din ele ceva mai mult. Robert este stabil hemodinamic, activ, a inceput să se joace cu mînuțele și a inceput să le ducă la gurița atunci cînd îi este foame, a inceput să adauge după operație, deoarece pierduse puțin in greutate. Cu pasi mici, înceți dar siguri vom obține succese mari!

Vă mulțumim că ne sînteți alături chiar dacă sîntem departe!!! Au mai ramas 300 euro și facem 4000! Vă rugăm din suflet să ne susțineți în continuare. Fără voi, Robert nu ar fi avut nici o șansă! Ne inchinăm până la pământ, dragi donatori.

Creat 17 December 2016

R. Dabija

Toate donațiile