Pentru copilașii bolnavi să nu înghețe iarna!

495EUR donați din 500 EUR necesari
188 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 17 octombrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune s. Porumbeni
Categorie Social

Pentru copilașii bolnavi să nu înghețe iarna!

CAMPANIE FINISATĂ

Iulia Bulas este mamă a doi copii, o fetiță de 11 ani și un băiețel de numai 5 anișori, care suferă de paralizie cerebrală și epilepsie. Din cauza afectării zonelor din creier care controlează mișcarea, copilul este imobilizat la pat. Tatăl a părăsit familia acum jumătate de an. Prin urmare, Iulia este nevoită să lupte singură pentru supraviețuire și pentru întreținerea micuților săi. Ea încearcă din răsputeri să le asigure un trai decent cu banii obținuți din alocații. Până acum câteva zile, cei trei au locuit în chirie într-un apartament cu două odăi din Chișinău. Pentru că nu mai are bani pentru chirie și întreținere, Iulia a fost nevoită să se mute într-o locuința oferită de oameni de bună-credință. Este vorbă despre un apartament în satul Porumbeni, raionul Criuleni, care trebuie reparat.

Datorită unor persoane cu inimă mare, au fost colectați banii necesari pentru renovare, doar că mai este nevoie de un singur lucru ca familia să se poată bucura de căldură în noua lor căsuță. Mai este nevoie de 500 de euro pentru ferestre noi, ca cei doi copii să nu îndure frigul în aceste zile reci de toamnă. Puțin câte puțin putem ajuta această familie să aibă o viață fericită în locuința lor modestă, dar din dragoste și compasiune.

500 de euro, pe care încercăm să-i colectăm pentru Iulia și familia ei vor merge și pentru procurarea medicamentelor pentru copii și pentru achitarea unei datorii mici pe care a acumulat-o mama disperată.

Citește mai mult
Toate donațiile