Renat suferă de fistule traheale

714USD donați din 20,000 USD necesari
38 zile rămase
Modalități de donație

Renat suferă de fistule traheale

Campanie începută la 28 dec 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chisinau
Categorie Social

Fiul meu este bolnav de la naștere. Și de la naștere, noi ne aflăm la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău. Renat are acum 1 an și 6 luni, iar diagnosticul final l-am aflat doar acum trei luni - fistule traheale. Nimeni din Republica Moldova nu dorește să se ocupe de cazul nostru, operația fiind prea complicată, iar șansele destul sunt mici. Astfel am apelat la experți din străinătate. Am găsit un medic în Italia, care se ocupa de cazul nostru și va salva viața fiului meu.

Acum suntem deja în Italia și așteptăm noi instrucțiuni de la medici. Însă, ca întotdeauna, principala problemă este lipsa de resurs financiare și astfel avem nevoie de ajutorul Dvs. Renat este un copil foarte energic și altruist care a trecut prin mai multe crize, dar nu și-a schimbat atitudinea față de viață. De aceea ne este foarte dificil să îl privim fără să ne gândim la boala lui.

Noi nu cerem mult: 1, 5, 10 lei - împreună vom colecta suma necesară. Împreună putem salva viața unui micuțului Renat. Vă mulțumesc și vă doresc un Crăciun fericit.

Cu respect, mama Natașa. Mulțumesc mult.

Citește mai mult
Campanie începută la 28 decembrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chisinau
Categorie Social
Toate donațiile