Selectați limba

От сердца для Елены Доцу

40,342USD пожертвовано из 89,000 USD
144 за сколько дней было собрано
Cazul finalizat
Кампания началась 26 October 2018
Создано

C. P

Область Chisinau
Категория Социальная сфера

От сердца для Елены Доцу

 • Фамилия: Доцу
  • Имя: Елена
  • Возраст: 15 лет
  • Диагноз:лимфобластный лейкоз
  • Сумма, необходимая для трансплантации и лечения: 89000 долларов США
  • Лечение: Турция

Сообщение от матери:

Елена Доцу, 29.07.2003 года рождения, первый раз заболела в сентябре 2014 года, диагноз - острый лимфобластный лейкоз. Было проведено лечение по высокому риску, принимала высокодозную химиотерапию и было закреплено краниальным облучением. В июле 2015 года были выписаны. К сожалению ремиссия длилась не долго. Через три года у Леночки произошёл рецидив. Провели 2 курса химиотерапии, перенесла очень тяжело, с реакцией на хим. препараты (токсикодермия). Ремиссия так и не была достигнута. Если в первый раз справиться с болезнью помогла хим. терапия, то сейчас надежда на трансплантацию костного мозга за границей. 
Впереди ещё долгие месяцы лечения и трансплантация костного мозга.  Сумма на лечение, которую предоставила клиника, нам не по силам. Надеемся на помощь неравнодушных людей, для спасения нашей умнички и круглой отличницы, Леночки. Молим Бога о выздоровлении нашей доченьки.
Храни Вас Бог!

  Счет-фактуры и заявление

  ОБНОВЛЕНО, 3 January 2019:

  Ziua mult asteptata pentru Lenuta Dotu. Fetita care ne-a cucerit pe toti, astazi Lenutei i se va face transplantul si toti ii tinem pumnii si ne rugam pentru ea. Stiti cine va fi donatorul? Faceti cunostinta, Maria, surioara mai mica a Lenutei cea care ii va oferi a doua sansa la viata. Doua surori ca doua picaturi ,o legatura speciala intre ele. Stiu pentru ca am si eu sora si stiu ce inseamna sa ai sangele tau aproape...si mi-as da si viata pentru ea oricand. Doamne, emotiile sunt mari, mama nici nu poate sa isi mai gaseasca locul. Maria are o singura dorinta- Sa-si salveze sora... Ca dupa ani si ani, ele sa fie asa mereu, unite, una pentru alta ... iar inainte de a fi asezata alaturi de surioara ei, ne-a rugat foarte mult, prin mamica ei, sa ne transmita ca ea a vazut ce inseamna cand oamenii sunt langa ei si ne roaga sa nu ii lasam pentru ca acum ca niciodata sustinerea noastra e vitala. Dragii nostri, avem doua surori cu aceleasi lacrimi de durere, iar cea mica ne implora pur si simplu sa o ajutam sa isi salveze surioara, fiindca puterea de a invinge vine de la noi, oameni... pic cu pic facem viata pentru Lenuta, putin cu putin facem ca sa mai intalnim un Erou la aeroport (abia astept sa o vedem pe Lenuta acasa)... Haideti sa incercam sa fim multi multi asa cum si-a dorit Lenuta in ajun de Anul Nou. O fetita bravuta ne roaga sa fim pentru ea o mare familie. Ce ziceti putem sa ne mai unim inca odata? Hiadeti, repetat sa salvam iinca o viata.

  ОБНОВЛЕНО, 26 March 2019:

  Dragii nostri, sunteti gata de o noutate?  VICTORIEEEE!!! Scumpa noastra, indragita de toti, Lenuta Dotu a invins!!! Da da, iata asa minuni facem noi, oameni frumosi, oameni care stim sa ne impartim bunatatea cu ei cei care lupta pentru viata. Doamne prin cate a trecut Lenuta... dar stiti secretul acestei VICTORII? Noi, noi si iar noi, am fost cei care nu am lasat-o cei care ne-am rugat si am avut atat de multa incredere in ea ca va inginge, si a reusit.  
  Lenuta va multumeste pentru viata.  Noi va multumim, ingeri pazitori, ca impreuna facem sa credem si mai mult in minuni, multumim pentru ca ne trezim la bunatatea in cele mai grele momente din viata acestor suflete care lupta pentru viata.
  Va iubim la infinit si impreuna cu Lenuta va cuprindem pentru inca o viata salvata.

  Подробнее
  Bсе пожертвования