От сердца для Аделины Митроничь

85,074 EUR Из 88,300 необходимых
96%
5114 Пожертвования
203 За сколько дней было собрано
Имя Фамилия Mitronici
Возраст 1 лет
Требуемая сумма 88,300 Euro

  • Фамилия: Митроничь
  • Имя: Аделина
  • Возраст: 1 год
  • Диагноз: опухоль Вильмса
  • Необходимая сумма: 88.300
  • Лечение: Турция

Сообщение от матери:

Здравствуйте, я мама Аделины, которой год и восемь месяцев. В марте у маленькой девочки обнаружили опухоль Вильмса, массивную нефробластому правой почки. Опухоль настолько велика (15 см), что поражает все внутренние органы. К сожалению, ситуация очень серьезная, после двух курсов химиотерапии у нас нет никаких результатов, наоборот, Аделина очень сильно ослабла, у нее сильный жар, ситуация с каждым днем ухудшается. Наш единственный шанс - это лечение и операция за пределами страны, которая требует финансовых ресурсов, которых у нас нет. Мы не можем выразить словами что творится в наших душах, мы в отчаянии и не представляем себе жизнь без нашей малышки. Я прошу вас от всего сердца помочь нам, жизнь моей маленькой девочки в большой опасности, и каждый день ее положение все хуже.

Я прошу всех людей доброй воли помочь нам спасти Аделину от этой страшной болезни.

Кампания началась 23 April 2019
За сколько дней было собрано 203
Создано P CaritateMD
Область Chisinau
Категория Социальная сфера
Goleacova Natalia 12 Nov, 2019 10:21
100 MDL
SMS Unite 7 Nov, 2019 10:35
45 MDL
Tel: 373*****70
Анонимное пожертвование 7 Nov, 2019 08:24 3
30 MDL
Анонимное пожертвование 7 Nov, 2019 07:12 4
200 MDL
Moldovanu Andrian-Andriana 6 Nov, 2019 23:29
100 MDL
❤️❤️❤️
Bсе пожертвования
20 Mar, 2023

Galerie

19 Jan, 2021

Galerie

11 Feb, 2020

Galerie

7 Nov, 2019
10 Sep, 2019

Dragii nostri, astazi am discutat cu mamica Adelinei, zilele acestea micuta  s-a simtit rau, si fizic si psihologic familia e distrusa... insa mamica micutei ramane puternica si pur si simplu nu ii permite micutei sa cedeze... Lupta e grea si foarte indelungata, dar tot ce ne bucura este ca medicii incurajeaza iar mamica ne-a anuntat ca sansele de a invinge sunt foarte mari... Parintii nu mai au cu ce achita prelungirea tratamentului, va rugam repetat, cei care am jertvit un minim pentru viata Adelinei, este mare nevoie de ajutorul repetat. Adelina vrea sa  traiasca iar acasa o asteapta atat de mult fratiorul ei care se roaga zi si noapte pentru surioara lui. Pentru viata  Adelina, donatiile pot fi facute aici prin card bancar, paypal sau transfer bancar: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-adelina-mitronici

Multumim cu plecaciune!

Galerie

15 Jul, 2019

Si oricat de grea, oricat de obositoare, pe alocuri atat de chinuitoare sunt procedurile, dar priviti-o pe Adelina... cu cata putere si vointa ea lupta pentru viata ei...Si cand stim cata frica, cata disperare, cata durere, cate lacrimi aduna doar o singura zi din aceasta lupta cu cancerul, nici nu ne putem imagina totusi cata putere au acesti copilasi...Dragii nostri, sa stiti ca din tot acest cosmar prin care trece micuta Adelina, un lucru bine simtit de ea suntem noi, oamenii...pentru ca i-am putut aduce puterea, speranta si Credinta prin bunatatea noastra care face minuni si molipseste cu forte atunci cand viata lor atarna de un fir atat de subtire... Dragii nostri, viata Adelinei inca mai costa, ea inca mai are nevoie de noi si va rugam sa fim cu ea pana la urma, repetat cat de putin, ca, micuta sa finisiseze intregul tratament.

Multumim cu plecaciune!

Galerie

Video

30 May, 2019

Mesajul mamei:

Suntem in ultima zi de radioterapie... Adelina este obosita, slabita si trista, dar si noi abia de facem fata... daca ati sti cata durere imi aduce atunci cand fetita mea ma cuprinde sa nu o las. Doamne, de ce ne aduci atatea poveri? De ce sufera un copil de doar un an si 8 luni? E prea dureros sa stai ore la rand si sa imi vad fetita in chin... ma distruge orice lacrima a ei, ochii ei suparati care nu intelege ce se intampla ma face sa ma simt la pamant. Va rog din suflet sa ne sustineti in continuare, vom avea nevoie sa incepem cel de-al doilea curs de tratament si va implor sa nu ne lasati, pentru ca suntem deja epuizati... Incercam sa ne agatam de orice doar ca sa rezistam, insa cand copilul tau primeste un pret pentru viata lui.... Cum sa o facem??? Nu as indrazni niciodata in viata sa cer dar cand viata copilului tau are un pret atunci refugiul, puterea, sansa, si viata fetitei mele ajunge sa fie in mainile oamenilor. Oameni cu suflet mare, daca cititi acest mesaj eu va implor. pentru ca sunt o mama care am simtit toata durerea si frica din lume, va rog sa nu lasati nici un copilas, nici un om de unii singuri cu neputinta lor, pentru ca credeti-ma esti atat de "nimeni" in fata cancerului, fara oameni Aici este contul online de donatii pentru viata fetiei mele: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-adelina-mitronici sau la PAYPAL@CARITATE.MD pentru Adelina Mitronici.

Video

7 May, 2019

Dragii nostri, dupa trei zile de reanimare unde fetita noastra a fost doar cu medici, vrem sa va anuntam ca tumoarea a fost scoasa... operatia a fost de succes si ieri seara dupa aceste trei zile de asteptare, fetita noastra este in palata cu noi.Au fost trei zile unde nu am inchis nici un ochi, am stat pur si simplu langa fereastra si doar mai aveam putere sa ma rog. Trei zile pline de frica unde asteptam cu rasuflare sa ne spuna medicii cum se simte. Multumesc Domnului, multumesc medicilor, tuturor oamenilor, Adelina, acum este cu noi si incepem o noua lupta. Avem de trecut un curs intreg de reabilitare, de tratament in care pur si simplu visam sa ne vedem fetita sanatoasa. Doamne daca ati sti cata durere, cata frica si cata disperare poate aduce acest cancer, nu as putea reda niciodata ce a fost si ce inca se intampla in sufeltul meu de mama care inca mai traiesc cu frica pentru viata fetitei mele... E atat de greu sa fii neputincios, e foarte dureros... Insa din tot acest cosmar am simtit un lucru, ati fost cei care ne-ati molipsit cu putere, cu speranta si cu Credinta. Am simtit pe propria piele ce inseamna puterea si bunatatea omeneasca, ea pur si simplu iti da forte si face minuni cu noi, cei care ne aflam in pragul disperarii. Ingerii nostri, viata Adelinei inca mai costa... si va rog din suflet sa ne fiti alaturi pana la urma. Fara voi, salvatorii nostri suntem nimeni.

Galerie

23 Apr, 2019

Am dat start campaniei

Новости