От Сердца для Елены Исак

64,976 USD Из 70,000 необходимых
93%
3114 Пожертвования
29 Осталось дней
Имя Фамилия Isac
Возраст 10 лет
Требуемая сумма 70,000 US Dollar

  • Имя: Елена
    • Фамилия: Исак
    • Необходимая помощь: операция
    • Необходимая сумма: 70000 $
    • Лечение: Турция

Добрый день, меня зовут Ала Исак, я мать Елены Исак, девочки которой успешно пересадили печень в ноябре. Последовали несколько обследований, чтобы узнать если все хорошо. Анализ дал позитивные результаты, все было отлично до марта - месяца, однако после новой серии анализов врачи решили провести еще одну операцию по расширению вен. Наша семья просит вас от всего сердца помочь нам спасти нашу дочь. Пожалуйста, дайте ей новый шанс на жизнь. Спасибо вам за все, вы единственная наша надежда.

Заранее благодарим!

Кампания началась 6 March 2018
Осталось дней 29
Создано P CaritateMD
Область Anenii Noi
Категория Социальная сфера
Анонимное пожертвование 8 Dec, 2019 21:39 45
38 MDL
SMS Moldcell 5 Dec, 2019 13:00
45 MDL
November
SMS Moldcell 26 Nov, 2019 11:00
45 MDL
September
Sergiu Scobioala 11 Nov, 2019 01:18 41
10 EUR
Doamne ajuta!
Alexandra Dodon 7 Nov, 2019 21:07 8
5 USD
Bсе пожертвования
13 Aug, 2019

Viata e facuta din momente, emotii, clipe, amintiri. Anume ele ne hranesc la sfarsitul vietii si ne fac sa intelegem ca nu am trait in zadar. Nimic, nici un lucru material nu se compara cu implinirea si fericirea sufleteasca. Lenuta Isac, micuta care a trecut prin transplant de ficat. Mamica ei a fost donatorul si ambele au trecut o cale lunga pentru ca azi sa le cuprindem si sa le vedem atat de puternice si pline de viata. Lenuta este o lectie de curaj, nu una si nu doua operatii a avut, pentru ca dupa transplant au aparut diverse complicatii, dar a invins si astazi viata ei nu mai prezinta niciun pericol, astazi ea poate merge linistita cu prietenii sa se joace, la scoala si sa traiasca ca un copil normal. De ce se intampla toate astea? Pentru ca eu, tu, da da tu care citesti aceste randuri, tu nu ai trecut cu vederea, ai trimis un sms, ai distribuit, ai renuntat la o cafea si ai donat pentru viata ei si asta e de nepretuit. Noi va multumim din toata inima pentru incredere, pentru ca oferiti sansa acestor copii, sansa la Viata. Copii straini nu exista si noi am demonstrat asta de fiecare data. Lenuta noastra s-a intors acasa sanatoasa.

Galerie

Video

13 Nov, 2018

Cat e de scumpa aceasta fetita... Prea mult indura, prea mult pentru o fetita de doar 10 anisori. Maine Lenuta va trece o serie de analize pentru a vedea daca mai este nevoie de inca o interventie chirugicala, pentru ca canalele sunt infundate si trebuie largite din nou. Din pacate costurile sunt peste puterile parintilor. Mai jos mamica pur si simplu ne implora cu lacrimi in ochi sa le fim alaturi(((

Galerie

Video

9 Nov, 2018

De fiecare data suntem alaturi de Lenuta, de aceasta minunata fetita care stim cat ii este de greu, iar ultimul an a trecut prin prea multe dureri si chinuri pentru un copil de doar 10 anisori, insa ea ramane sa fie la fel de puternica si la fel de dornica de viata. Dragii nostri, am fost alaturi de ea si va rugam sa fiti in continuare alaturi de ea, pentru ca are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de sustinerea noastra pentru o serie de investigatii si analize care este peste puterile parintilor. Am indragit-o atat de mult si va rugam sa nu o lasam, va rugam sa nu treceti cu vederea, pentru ca Lenuta a fost salvata de catre toti noi, ingerii ei pazitori, iar acum fara noi ea nu va putea face fata. Din inima mai incercam inca odata sa oferim putin din putinul nostru pentru un viitor erou si pentru o invingatoare.

Multumim cu plecaciune pentru vietile salvate!

Galerie

6 Jun, 2018

Dragii nostri, Lenuta a suportat cu succes prima interventie chirurgicala. Mamica si Lenuta va multumesc pana la pamant, pentru ca datorita voua, ingeri pazitori, acest lucru a fost posibil. Lenuta a trecut o serie de analize, o serie de investigatii si din pacate rezultatele au aratat ca situatia este mult mai grava decat se credea. Dupa cateva zile, medicii o pregatesc pentru a doua operatie la care ne rugam sa fie cu succes. Mamica Lenutei atat de mult va multumeste pentru aceasta sansa unica pentru fiica ei. Inca putin si Lenuta are toata suma pentru toate operatiile si intregul tratament, si mamica si noi va rugam sa nu ii lasam si sa continuam sa mergem cu ei cot la cot, putin cu putin pana la sfarsit, pentru ca aceasta fetita minunata poate fi inca un erou, va putea invinge iar fara sprijinul nostru nu ar fi posibil. Va rugam repetat sa fim alaturi cu acel putin pentru a salva viata Lenutei.

Galerie

20 Apr, 2018

Dragii nostri, astazi Lenuta a fost pregatita pentru operatia de baza, astazi i s-a fixat stendul pentru a largi tesutul canalelor ficatului, pentru ca din pacate timpul nu asteapta si medicii au decis ca cat mai curand posibil sa i se faca operatia de baza. Din pacate nu avem toata suma colectata, dar stim ca avem multi oameni cu suflet frumos carora le pasa, pentru ca pozele pe care le-am primit de la mamica ne-a intristat foarte mult. E greu sa ne imaginam prin ce trece acum aceasta familie, e greu sa ne imaginam cum e sa fie singuri cu durerea lor, fara noi, Lenuta nu va putea iesi invingatoare. Nu e mult pana sa avem toata suma pentru operatie. Astazi sunt parintii care ne implora sa nu ii lasam, pentru ca ei pur si simplu nu vor putea... Din inima sa lasam catusi de putin,din ce avem noi, din acel putin, pentru Lenuta, pentru o viata de copil, pentru o fetita de doar 10 anisori.

Multumim din suflet ca sunteti alaturi de suferinta acestor suflete mult prea triste.

Galerie

6 Mar, 2018

Am dat start campaniei

Новости