Din inima pentru Elena Isac

65,208 USD Din 70,000 necesari
93%
3118 Donații
670 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Isac
Vârsta 10 ani
Suma necesară 70,000 US Dollar

  • Nume: Elena
  • Prenume: Isac
  • Ajutorul necesar: Interventie chirurgicala
  • Suma necesara estimativa: 70000 dolari
  • Tratament: Turcia

Bună ziua, mă numesc Ala Isac, sunt mama Elenei Isac, fetița căreia în luna noiembrie i s-a făcut transplant de ficat și care a avut loc cu succes.  După aceea am fost la consultări pentru a vedea dacă totul decurge bine. Analizele erau bune, totul mergea bine, până acum în martie, când după o nouă serie de analize făcute, medicii au decis să efectueze o altă o intervenție chirurgicala pentru dilatarea venelor. Noi, familia, vă rugam până la pământ să ne ajutați repetat, să îmi văd fetița salvată. Noi din pacate suntem epuizati financiar, numai facem fata tuturor cheltuielilor iar suma totala pentru interventia chirurgicala cat si pentru costurile biletelor de avion, pentru mancare ajung la suma de 60.000 dolari. Unica si marea noastra speranta sunt oamenii de buna Credinta. Vă rugăm să ne oferiți o nouă șansă pentru viața Elenei. Mulțumim din suflet pentru că ne sunteți alaturi.

Mulțumim anticipat!

Campanie începută la 6 March 2018
În cîte zile s-a colectat 670
Creat de P CaritateMD
Regiune Anenii Noi
Categorie Social
Donație anonimă 4 Jan, 2020 03:36 8
30 USD
Donație anonimă 26 Dec, 2019 16:54 14
3,000 MDL
Doamne Ajuta!
Donație anonimă 21 Dec, 2019 16:47 86
517 MDL
Donație anonimă 19 Dec, 2019 21:32 90
10 EUR
Multa sanatate printesa ...Dumnezeu are grija de tine ...te vei face bine curand ..
Donație anonimă 8 Dec, 2019 21:39 98
38 MDL
Toate donațiile
4 Sep, 2023

Ce ne-a putut face sa incepem saptamana cu noutati frumoase? Sa primim noutati si emotii de la o fetita tare minunata ce a dus o lupta atat de grea pentru viata... si care a fost SALVATA.

Lenuta Isac, am zis si cu cativa ani in urma, ca e o lectie de curaj, e o lectie in care ne-a invatat cum sa lupti atunci cand crezi ca nu mai poti… Aceasta fetita a trecut nu numai printr-o singura operatie, a trecut printr-o serie de operatii, transplant de ficat unde mamica ei era donatorul si ambele au indurat atatea chin… 
Dragii nostri, suntem fericiti si impliniti sa o vedem pe Lenuta plina de viata. Va suntem atat de recunoscatori pentru ajutorul, sustinerea si bunatatea voastra, care au salvat-o pe Lenuta si i-au dat sansa la viata.
Multumim si plecaciuni fiecaruia, Lenuta va cuprinde si va multumeste ca astazi ea traieste, se bucura de viata si pur si simplu este adolescenta fericita care isi urmeaza visele si pretuieste orice clipa a vietii.

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-elena-isac-1

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-elena-isac

Galerie

13 Aug, 2019

Viata e facuta din momente, emotii, clipe, amintiri. Anume ele ne hranesc la sfarsitul vietii si ne fac sa intelegem ca nu am trait in zadar. Nimic, nici un lucru material nu se compara cu implinirea si fericirea sufleteasca. Lenuta Isac, micuta care a trecut prin transplant de ficat. Mamica ei a fost donatorul si ambele au trecut o cale lunga pentru ca azi sa le cuprindem si sa le vedem atat de puternice si pline de viata. Lenuta este o lectie de curaj, nu una si nu doua operatii a avut, pentru ca dupa transplant au aparut diverse complicatii, dar a invins si astazi viata ei nu mai prezinta niciun pericol, astazi ea poate merge linistita cu prietenii sa se joace, la scoala si sa traiasca ca un copil normal. De ce se intampla toate astea? Pentru ca eu, tu, da da tu care citesti aceste randuri, tu nu ai trecut cu vederea, ai trimis un sms, ai distribuit, ai renuntat la o cafea si ai donat pentru viata ei si asta e de nepretuit. Noi va multumim din toata inima pentru incredere, pentru ca oferiti sansa acestor copii, sansa la Viata. Copii straini nu exista si noi am demonstrat asta de fiecare data. Lenuta noastra s-a intors acasa sanatoasa.

Galerie

Video

13 Nov, 2018

Cat e de scumpa aceasta fetita... Prea mult indura, prea mult pentru o fetita de doar 10 anisori. Maine Lenuta va trece o serie de analize pentru a vedea daca mai este nevoie de inca o interventie chirugicala, pentru ca canalele sunt infundate si trebuie largite din nou. Din pacate costurile sunt peste puterile parintilor. Mai jos mamica pur si simplu ne implora cu lacrimi in ochi sa le fim alaturi(((

Galerie

Video

9 Nov, 2018

De fiecare data suntem alaturi de Lenuta, de aceasta minunata fetita care stim cat ii este de greu, iar ultimul an a trecut prin prea multe dureri si chinuri pentru un copil de doar 10 anisori, insa ea ramane sa fie la fel de puternica si la fel de dornica de viata. Dragii nostri, am fost alaturi de ea si va rugam sa fiti in continuare alaturi de ea, pentru ca are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de sustinerea noastra pentru o serie de investigatii si analize care este peste puterile parintilor. Am indragit-o atat de mult si va rugam sa nu o lasam, va rugam sa nu treceti cu vederea, pentru ca Lenuta a fost salvata de catre toti noi, ingerii ei pazitori, iar acum fara noi ea nu va putea face fata. Din inima mai incercam inca odata sa oferim putin din putinul nostru pentru un viitor erou si pentru o invingatoare.

Multumim cu plecaciune pentru vietile salvate!

Galerie

6 Jun, 2018

Dragii nostri, Lenuta a suportat cu succes prima interventie chirurgicala. Mamica si Lenuta va multumesc pana la pamant, pentru ca datorita voua, ingeri pazitori, acest lucru a fost posibil. Lenuta a trecut o serie de analize, o serie de investigatii si din pacate rezultatele au aratat ca situatia este mult mai grava decat se credea. Dupa cateva zile, medicii o pregatesc pentru a doua operatie la care ne rugam sa fie cu succes. Mamica Lenutei atat de mult va multumeste pentru aceasta sansa unica pentru fiica ei. Inca putin si Lenuta are toata suma pentru toate operatiile si intregul tratament, si mamica si noi va rugam sa nu ii lasam si sa continuam sa mergem cu ei cot la cot, putin cu putin pana la sfarsit, pentru ca aceasta fetita minunata poate fi inca un erou, va putea invinge iar fara sprijinul nostru nu ar fi posibil. Va rugam repetat sa fim alaturi cu acel putin pentru a salva viata Lenutei.

Galerie

20 Apr, 2018

Dragii nostri, astazi Lenuta a fost pregatita pentru operatia de baza, astazi i s-a fixat stendul pentru a largi tesutul canalelor ficatului, pentru ca din pacate timpul nu asteapta si medicii au decis ca cat mai curand posibil sa i se faca operatia de baza. Din pacate nu avem toata suma colectata, dar stim ca avem multi oameni cu suflet frumos carora le pasa, pentru ca pozele pe care le-am primit de la mamica ne-a intristat foarte mult. E greu sa ne imaginam prin ce trece acum aceasta familie, e greu sa ne imaginam cum e sa fie singuri cu durerea lor, fara noi, Lenuta nu va putea iesi invingatoare. Nu e mult pana sa avem toata suma pentru operatie. Astazi sunt parintii care ne implora sa nu ii lasam, pentru ca ei pur si simplu nu vor putea... Din inima sa lasam catusi de putin,din ce avem noi, din acel putin, pentru Lenuta, pentru o viata de copil, pentru o fetita de doar 10 anisori.

Multumim din suflet ca sunteti alaturi de suferinta acestor suflete mult prea triste.

Galerie

6 Mar, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri