Selectați limba

Din inima pentru Elena Isac

51,943USD donați din 60,000 USD necesari
36 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inima pentru Elena Isac

Campanie începută la 06 Mar 2018
Creat de

C. P

Regiune Anenii Noi
Categorie Social

  • Nume: Elena
  • Prenume: Isac
  • Ajutorul necesar: Interventie chirurgicala
  • Suma necesara estimativa: 60000 dolari
  • Tratament: Turcia

Bună ziua, mă numesc Ala Isac, sunt mama Elenei Isac, fetița căreia în luna noiembrie i s-a făcut transplant de ficat și care a avut loc cu succes.  După aceea am fost la consultări pentru a vedea dacă totul decurge bine. Analizele erau bune, totul mergea bine, până acum în martie, când după o nouă serie de analize făcute, medicii au decis să efectueze o altă o intervenție chirurgicala pentru dilatarea venelor. Noi, familia, vă rugam până la pământ să ne ajutați repetat, să îmi văd fetița salvată. Noi din pacate suntem epuizati financiar, numai facem fata tuturor cheltuielilor iar suma totala pentru interventia chirurgicala cat si pentru costurile biletelor de avion, pentru mancare ajung la suma de 60.000 dolari. Unica si marea noastra speranta sunt oamenii de buna Credinta. Vă rugăm să ne oferiți o nouă șansă pentru viața Elenei. Mulțumim din suflet pentru că ne sunteți alaturi.

Mulțumim anticipat!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 20 April 2018:

Dragii nostri, astazi Lenuta a fost pregatita pentru operatia de baza, astazi i s-a fixat stendul pentru a largi tesutul canalelor ficatului, pentru ca din pacate timpul nu asteapta si medicii au decis ca cat mai curand posibil sa i se faca operatia de baza. Din pacate nu avem toata suma colectata, dar stim ca avem multi oameni cu suflet frumos carora le pasa, pentru ca pozele pe care le-am primit de la mamica ne-a intristat foarte mult. E greu sa ne imaginam prin ce trece acum aceasta familie, e greu sa ne imaginam cum e sa fie singuri cu durerea lor, fara noi, Lenuta nu va putea iesi invingatoare. Nu e mult pana sa avem toata suma pentru operatie. Astazi sunt parintii care ne implora sa nu ii lasam, pentru ca ei pur si simplu nu vor putea... Din inima sa lasam catusi de putin,din ce avem noi, din acel putin, pentru Lenuta, pentru o viata de copil, pentru o fetita de doar 10 anisori. 

Multumim din suflet ca sunteti alaturi de suferinta acestor suflete mult prea triste.

ACTUALIZAT, 6 June 2018:

Dragii nostri, Lenuta a suportat cu succes prima interventie chirurgicala. Mamica si Lenuta va multumesc pana la pamant, pentru ca datorita voua, ingeri pazitori, acest lucru a fost posibil. Lenuta a trecut o serie de analize, o serie de  investigatii si din pacate rezultatele au aratat ca situatia este mult mai grava decat se credea. Dupa cateva zile, medicii o pregatesc pentru a doua operatie la care ne rugam sa fie cu succes. Mamica Lenutei atat de mult va multumeste pentru aceasta sansa unica pentru fiica ei. Inca putin si Lenuta are toata suma pentru toate operatiile si intregul tratament, si mamica si noi va rugam sa nu ii lasam si sa continuam sa mergem cu ei cot la cot, putin cu putin pana la sfarsit, pentru ca aceasta fetita minunata poate fi inca un erou, va putea invinge iar fara sprijinul nostru nu ar fi posibil. Va rugam repetat sa fim alaturi cu acel putin pentru a salva viata Lenutei. 

ACTUALIZAT, 9 November 2018:

De fiecare data suntem alaturi de Lenuta, de aceasta minunata fetita care stim cat ii este de greu, iar ultimul an a  trecut prin prea multe dureri si chinuri pentru un copil de doar 10 anisori, insa ea ramane sa fie la fel de puternica si la fel de dornica de viata. Dragii nostri, am fost alaturi de ea si va rugam sa fiti in continuare alaturi de ea, pentru ca are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de sustinerea noastra pentru o serie de investigatii si analize care este peste puterile parintilor. Am indragit-o atat de mult si va rugam sa nu o lasam, va rugam sa nu treceti cu vederea, pentru ca Lenuta a fost salvata de catre toti noi, ingerii ei pazitori, iar acum fara noi ea nu va putea face fata. Din inima mai incercam inca odata sa oferim putin din putinul nostru pentru un viitor erou si pentru o invingatoare. 

Multumim cu plecaciune pentru vietile salvate!

ACTUALIZAT, 13 November 2018:

Cat e de scumpa aceasta fetita... Prea mult indura, prea mult pentru o fetita de doar 10 anisori. Maine Lenuta va trece o serie de analize pentru a vedea daca mai este nevoie de inca o interventie chirugicala, pentru ca canalele sunt infundate si trebuie largite din nou. Din pacate costurile sunt peste puterile parintilor. Mai jos mamica pur si simplu ne implora cu lacrimi in ochi sa le fim alaturi(((

Citește mai mult
Campanie începută la 6 March 2018
Creat de

C. P

Regiune Anenii Noi
Categorie Social
Toate donațiile