Din inimă pentru Elena Isac

140,775 USD Din 140,000 necesari
100%
104 Donații
465 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Ala Popa
Vârsta 10 ani
Suma necesară 140,000 US Dollar

Bună ziua! Mă numesc Ala din Anenii Noi s. Botnăreștii Noi, fetița mea se numește Elena Isac și a fost diagnosticata cu cancer la ficat cu multiple metastaze. Inițial în 2009 a fost diagnosticată cu adenom hepatic, iar anul acesta boala a început să progreseze. În luna martie a fost expusă la o intervenție chirurgicală numai cu biopsie și s-a depistat că are cancer la ficat cu multiple metastaze.  De atunci am făcut un curs de proceduri (chimioterapie) dar din păcate boala nu s-a stopat și progresează în continuare. Vă rog mult să mă ajutați să-mi salvez fetița. Are doar 10 anișori. Noi trebuie să plecam în Turcia la investigații. Suma este de 4000 euro, după care se va vedea ce tratament e nevoie ca Lenuța să fie salvată. Am mari speranțe și credința că fetița mea are șanse și cred că se va face bine. Noi nu ne putem permite acești bani, vă rugăm sa nu fiți indiferenți față de durerea noastră. Zilnic ne confruntăm cu greutăți, dar încercăm să luptăm. Vă rugăm din suflet să ne ajutați să plecăm la investigații căci timpul este prețios pentru fetița mea. Vă mulțumesc din inimă.

Campanie începută la 14 October 2017
În cîte zile s-a colectat 465
Creat de P CaritateMD
Regiune R. ANENII NOI
Categorie Social
Donație anonimă 22 Jan, 2019 10:34
5 MDL
Donație anonimă 16 Nov, 2017 14:31
132,000 USD
BPay Terminal 14 Nov, 2017 20:00
40 MDL
Numărul cecului: 106112478986488
Donație anonimă 14 Nov, 2017 15:37 259
617 MDL
Victor Ciobanu 12 Nov, 2017 20:33 12
500 MDL
Sanatate!!!!
Toate donațiile
4 Sep, 2023

Ce ne-a putut face sa incepem saptamana cu noutati frumoase? Sa primim noutati si emotii de la o fetita tare minunata ce a dus o lupta atat de grea pentru viata... si care a fost SALVATA.

Lenuta Isac, am zis si cu cativa ani in urma, ca e o lectie de curaj, e o lectie in care ne-a invatat cum sa lupti atunci cand crezi ca nu mai poti… Aceasta fetita a trecut nu numai printr-o singura operatie, a trecut printr-o serie de operatii, transplant de ficat unde mamica ei era donatorul si ambele au indurat atatea chin… 
Dragii nostri, suntem fericiti si impliniti sa o vedem pe Lenuta plina de viata. Va suntem atat de recunoscatori pentru ajutorul, sustinerea si bunatatea voastra, care au salvat-o pe Lenuta si i-au dat sansa la viata.
Multumim si plecaciuni fiecaruia, Lenuta va cuprinde si va multumeste ca astazi ea traieste, se bucura de viata si pur si simplu este adolescenta fericita care isi urmeaza visele si pretuieste orice clipa a vietii.

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-elena-isac-1

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-elena-isac

Galerie

13 Aug, 2019

Viata e facuta din momente, emotii, clipe, amintiri. Anume ele ne hranesc la sfarsitul vietii si ne fac sa intelegem ca nu am trait in zadar. Nimic, nici un lucru material nu se compara cu implinirea si fericirea sufleteasca. Lenuta Isac, micuta care a trecut prin transplant de ficat. Mamica ei a fost donatorul si ambele au trecut o cale lunga pentru ca azi sa le cuprindem si sa le vedem atat de puternice si pline de viata. Lenuta este o lectie de curaj, nu una si nu doua operatii a avut, pentru ca dupa transplant au aparut diverse complicatii, dar a invins si astazi viata ei nu mai prezinta niciun pericol, astazi ea poate merge linistita cu prietenii sa se joace, la scoala si sa traiasca ca un copil normal. De ce se intampla toate astea? Pentru ca eu, tu, da da tu care citesti aceste randuri, tu nu ai trecut cu vederea, ai trimis un sms, ai distribuit, ai renuntat la o cafea si ai donat pentru viata ei si asta e de nepretuit. Noi va multumim din toata inima pentru incredere, pentru ca oferiti sansa acestor copii, sansa la Viata. Copii straini nu exista si noi am demonstrat asta de fiecare data. Lenuta noastra s-a intors acasa sanatoasa.

Galerie

Video

8 Mar, 2018

Dragii nostri stim cu totii ca Lenuta a suportat cu succes transplantul de ficat, si acest lucru a fost posibil doar datorita voua, ingeri pazitori. Acum insa Lenuta va trece printr-o operatie la vene si dupa care va urma o perioada mai indelungata de reabilitare. O prima etapa Lenuta a trecut cu bine, insa urmeaza inca o operatie complicata si ea este vitala.

Multumim dragii nostri pentru toata sustinerea, sa fim pana la urma alaturi de Lenuta!

20 Nov, 2017

Dragi ingeri pazitori, frumoasa Lenuta, a avut ieri o zi foarte grea pentru ea, dar si pentru familie. Micutei i s-a facut transplant de ficat cu succes. Acum micuta se simte mai bine, dar lupta ei pentru viata continua, si aceasta sansa de a lupta este datorita Dvs, datorita lucrurilor frumoase si faptelor de suflet care le oferiti acestor suflete necajite. Faptul ca Elena Isac, micuta care lupta din toate puterile pentru viata, este al vostru scumpii nostri. Va multumim cu plecaciune pentru ca astazi micuta a primit sansa de lupta si de a invinge. Ramane sa ne rugam pentru ea si sa se intoarca acasa sanatosica. Multumim din suflet pentru destine schimbate!

Galerie

10 Nov, 2017

Dragii nostri, am atasat invoice Elena.140000$ o suma enorma.., dar cu ajutorul vostru vom reusi! multumim pt tot

Am dat start campaniei

Ştiri