Pentru beneficiari

Beneficiarii Caritate.md vin cu proiecte inițiate de organizațiile non-profit, guvernele locale, întreprinderile din țară și alte grupuri de inițiativă. Scopul lor este realizarea inițiativelor de interes public concepute în beneficiul societății, precum și promovarea proiectelor personale sau de inovații.

De ce să utilizez Caritate.md?

Caritate.md - este un instrument eficient care poate asigura vizibilitatea ideilor Dvs. Crowdfundingul este cea mai bună alegere pentru a finanța un proiect. Platforma oferă posibilitatea de a finanța proiecte din orice parte a lumii, inclusiv din parte oamenilor din diferite colțuri ale globului.

Cum poate fi garantată vizibilitatea unui proiect?

Primii Dvs. adepți (susținători) pot fi familia, prietenii și cunoscuții, care vă susțin în transpunerea ideilor Dvs. pe platforma Caritate.md. Inițierea unei campanii de punere în aplicare a unui proiect și oferirea unei informații cât mai vaste despre conținutul acestuia reprezintă începutul drumului către un vis frumos. Fiecare link către proiectul dumneavoastră, fiecare "share" și fiecare comentariu vă apropie mai tare de realizarea scopului!

Care sunt avantajele? Ce primesc eu?

Veți avea posibilitatea de a interacționa direct cu oameni care cred în utilitatea și fezabilitatea ideii Dvs. Astfel, veți obține parteneri și susținători adevărați ai ideii pe care o aveți. Ca rezultat, veți obține atât fondurile necesare pentru proiect, cât și o comunitate de oameni uniți printr-o idee comună.