Pentru donatori

Probabil că donatorii - sunt principale personaje ale oricărei campanii de crowdfunding. Ei sunt persoanele prin contribuția financiară a cărora ideile și proiectele sunt întruchipate în viață. Sprijinul oferit de donatori prin implicarea lor la aceste cauze, contribuie la schimbările pozitive din societatea noastră și, de asemenea, contribuie la dezvoltarea creativității și inovației.

De ce aș face donații?

Efectuarea unei donații este cel mai bun mod de a contribui la punerea în aplicare a proiectelor inovatoare, la salvarea vieților și la dezvoltarea și susținerea afacerilor locale. Avantajele crowdfunding-ului constau în faptul că împreună nu sprijinim doar proiecte și idei, dar și persoanele care doresc să-și realizeze visul lor de a avea o viață mai bună.

Care sunt avantajele mele?

Crowdfunding-ul este un proces cu dublu avantaj. Proiectele susținute de donatori vor avea toate resursele necesare pentru realizarea unor schimbări pozitive în societate. Acesta în sine este un argument important în favoarea rolului de donator.

În cazul realizării cu succes a unui proiect, de salvarea a unei vieți, a unei schimbări pozitive în destinul cuiva, fiecare donator poate să spună cu mândrie că a participat și el la acest lucru.

Care sunt alte modalități de ajutor?

Fiecare "Share", fiecare comentariu pe rețelele sociale poate inspira schimbări în bine pentru viața unei persoane.

De asemenea, puteți contribui la echipa Caritate.md sau de a lua parte la finanțarea platformei. În acest caz accesați pagina de parteneri și susținători.