Selectați limba

От сердца для Георгия Корой

32,478USD пожертвовано из 120,000 USD
220 за сколько дней было собрано
Cazul finalizat
Кампания началась 3 December 2017
Создано

A. Blanaru

Область s.Baimaclia r.Cantemir
Категория Социальная сфера

От сердца для Георгия Корой

  • Имя: Георгий
  • Фамилия: Корой
  • Возраст: 18
  • Сумма: 120.000 $
  • Диагноз:прогрессирующего рак желудка.
  • Лечение, страна:  Ту́рция, Koc American Hospital

Добрый день всем! Я мать Георгия Корой села Баймаклия, Кантемирского района. Он очень умный мальчик, у которого стремления и мечты и ничто не предвещало несчастья, которое внезапно пришло и больно ударило по нашей семье. Георгию только 18 лет и у него диагноз прогрессирующего рака желудка. Ему необходима операция за границей, которая стоит 120000$.

Мы просим всех у кого есть возможность помочь нам, сейчас как никогда нам необходима помощь людей с добрым сердцем. Пожалуйста, помогите Георгию в борьбе за жизнь.

Любая помощь - это шаг к восстановлению!

Счет-фактуры и заявление

ОБНОВЛЕНО, 16 January 2018:

Tanarul de doar 18 ani a fost diagnosticat cu cancer progresiv la stomac, iar acum starea lui s-a agravat si de urgenta a fost internat la clinica din Turcia, Koc American Hospital. Cu totii cunoastem ca cancerul este nemilos si plin de durere,  iar inima parintilor se rupe in bucati pentru copiii lor. Astazi o inima de mama franta de durerea fiului ei, Gheorghe Coroi, ne cere si ne implora sa o ajutam. Viata baiatului ei, acum depinde de o suma enorma, - 120.000 dolari necesari pentru un tratament indelungat dar care i-ar salva viata. Tanarul are toata viata inainte, insa acum cel mai mult el are nevoie de putere si de sustinerea noastra. Viata lui poate fi salvata, iar donatia noastra inseamna salvarea lui Gheorghe. Din inima catusi de putin, dar sa facem o donatie de suflet pentru tanarul de doar 18 ani. 

ОБНОВЛЕНО, 27 April 2018:

 Dragii nostri  acest tanar de doar 18 ani duce o lupta grea cu cancerul,  a inceput cel de-al 5 –lea curs de chimioterapie si el se simte cu mult mai bine, rezultatele sunt vizibile si sansa de a se vindeca este una foarte mare cu toate ca de la inceput starea lui era foarte grava...  Lupta lui nu se finiseaza aici,  este destul de puternic si ii reuseste sa lupte dar... fara noi el nu va reusi, pentru ca starea financiara a familiei este demult epuizata.  Nu este usor sa fii puternic si sa-ti aduni toate puterile pentru a invinge cancerul si totodata sa ai ganduri ca defapt maine aceasta sansa nu va mai fi. Parintii deja au datorii foarte mari, ei nu mai stiu unde sa deschida usile pentru a-si salva fiul. Astazi noi din numele lor va rugam sa nu-l lasam pe Gheorghe... pentru ca mult conteaza sa ii fim alaturi, mult conteaza sa credem si sa facem  un efort pentru o viata care acum are un cost. Cheltuielile pentru tratament sunt mari, dar putin cu putin se face mult pentru o viata de om. Din inima se fac lucruri marete, din inima va rugam sa salvam o viata.

ОБНОВЛЕНО, 13 July 2018:

Dragii nostri, Gheorghe Coroi a invins cancerul. Eroul nostru s-a intors acasa, sanatos, pentru ca credinta a fost  mai puternica decat orice boala. Gheorghe Coroi, tanarul care a luptat ca intr-un adevarat razboi, atat curaj si tarie rar mai intalnesti a iesit invingator. Au fost momente cand nici el nu mai credea intr-un final fericit, au fost momente foarte grele pentru el si familia lui, dar astazi totul e doar o amintire. Va multumim, ingeri pazitori, multumim enorm tuturor celor care ati donat, v-ati rugat si ati crezut in acest tanar. Multumim
enorm medicilor de la “Koc University Hastanesi “. Multumim pentru ca au luptat pentru viata lui Gheorghe zi de zi. Plecaciuni si multumim Domnului pentru minuni. Astazi spunem ferm- Gheorghe Coroi a invins cancerul. 

Подробнее
Bсе пожертвования