Din inimă pentru Gheorghe Coroi

32,478 USD Din 120,000 necesari
27%
1118 Donații
220 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Coroi Gheorghe
Vârsta 18 ani
Suma necesară 120,000 US Dollar

  • Nume: Gheorghe
  • Prenume: Coroi
  • Vârsta: 18 ani
  • Diagnostic:  cancer progresiv la stomac
  • Suma necesară: 120.000 dolari
  • Tratament: Turcia,  Koc American Hospital

Bună ziua tuturor! Sunt mama lui Gheorghe Coroi din r. Cantemir, s. Baimaclia. Este un băiat foarte deștept, cu aspirații și vise, nimic nu prevestea nenorocirea care a venit pe neașteptate și a lovit dureros întreaga familie. Gheorghe are doar 18 ani și este diagnosticat cu cancer progresiv la stomac, este nevoie de un tratament îndelungat peste hotare, 120.000 euro.

 

  Vă rugăm mult, cei care ne pot ajuta să facă acest lucru din inimă, măcar cît de puțin, într-adevăr avem nevoie de ajutorul tuturor mai mult ca oricând. Vă rugăm din suflet să ne ajutați ca boala lui Gheorghe să nu îl limiteze de posibilitățile pe care le oferă viața. 

 

Orice ajutor este un pas spre însănătoșire!

Campanie începută la 3 December 2017
În cîte zile s-a colectat 220
Creat de Blanaru Alexandrina
Regiune s.Baimaclia r.Cantemir
Categorie Social
Donație anonimă 11 Jul, 2018 00:16 47
5 EUR
Donație anonimă 7 Jul, 2018 22:41 2
42 MDL
K R 6 Jul, 2018 10:28 14
979 MDL
Donație anonimă 2 Jul, 2018 09:42 18
500 MDL
Tamara Lu 1 Jul, 2018 14:01 35
461 MDL
Toate donațiile
13 Jul, 2018

Dragii nostri, Gheorghe Coroi a invins cancerul. Eroul nostru s-a intors acasa, sanatos, pentru ca credinta a fost mai puternica decat orice boala. Gheorghe Coroi, tanarul care a luptat ca intr-un adevarat razboi, atat curaj si tarie rar mai intalnesti a iesit invingator. Au fost momente cand nici el nu mai credea intr-un final fericit, au fost momente foarte grele pentru el si familia lui, dar astazi totul e doar o amintire. Va multumim, ingeri pazitori, multumim enorm tuturor celor care ati donat, v-ati rugat si ati crezut in acest tanar. Multumim
enorm medicilor de la "Koc University Hastanesi ". Multumim pentru ca au luptat pentru viata lui Gheorghe zi de zi. Plecaciuni si multumim Domnului pentru minuni. Astazi spunem ferm- Gheorghe Coroi a invins cancerul.

Galerie

Video

27 Apr, 2018

Dragii nostri acest tanar de doar 18 ani duce o lupta grea cu cancerul, a inceput cel de-al 5-lea curs de chimioterapie si el se simte cu mult mai bine, rezultatele sunt vizibile si sansa de a se vindeca este una foarte mare cu toate ca de la inceput starea lui era foarte grava... Lupta lui nu se finiseaza aici, este destul de puternic si ii reuseste sa lupte dar... fara noi el nu va reusi, pentru ca starea financiara a familiei este demult epuizata. Nu este usor sa fii puternic si sa-ti aduni toate puterile pentru a invinge cancerul si totodata sa ai ganduri ca defapt maine aceasta sansa nu va mai fi. Parintii deja au datorii foarte mari, ei nu mai stiu unde sa deschida usile pentru a-si salva fiul. Astazi noi din numele lor va rugam sa nu-l lasam pe Gheorghe... pentru ca mult conteaza sa ii fim alaturi, mult conteaza sa credem si sa facem un efort pentru o viata care acum are un cost. Cheltuielile pentru tratament sunt mari, dar putin cu putin se face mult pentru o viata de om. Din inima se fac lucruri marete, din inima va rugam sa salvam o viata.

Galerie

16 Jan, 2018

Tanarul de doar 18 ani a fost diagnosticat cu cancer progresiv la stomac, iar acum starea lui s-a agravat si de urgenta a fost internat la clinica din Turcia, Koc American Hospital. Cu totii cunoastem ca cancerul este nemilos si plin de durere, iar inima parintilor se rupe in bucati pentru copiii lor. Astazi o inima de mama franta de durerea fiului ei, Gheorghe Coroi, ne cere si ne implora sa o ajutam. Viata baiatului ei, acum depinde de o suma enorma, - 120.000 dolari necesari pentru un tratament indelungat dar care i-ar salva viata. Tanarul are toata viata inainte, insa acum cel mai mult el are nevoie de putere si de sustinerea noastra. Viata lui poate fi salvata, iar donatia noastra inseamna salvarea lui Gheorghe. Din inima catusi de putin, dar sa facem o donatie de suflet pentru tanarul de doar 18 ani.

Galerie

17 Apr, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri