Selectați limba

Din inimă pentru Gheorghe Coroi

21,240USD donați din 120,000 USD necesari
236 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Gheorghe Coroi

Campanie începută la 03 dec 2017
Creat de

A. Blanaru

Regiune s.Baimaclia r.Cantemir
Categorie Social

  • Nume: Gheorghe
  • Prenume: Coroi
  • Vârsta: 18 ani
  • Diagnostic:  cancer progresiv la stomac
  • Suma necesară: 120.000 dolari
  • Tratament: Turcia,  Koc American Hospital

Bună ziua tuturor! Sunt mama lui Gheorghe Coroi din r. Cantemir, s. Baimaclia. Este un băiat foarte deștept, cu aspirații și vise, nimic nu prevestea nenorocirea care a venit pe neașteptate și a lovit dureros întreaga familie. Gheorghe are doar 18 ani și este diagnosticat cu cancer progresiv la stomac, este nevoie de un tratament îndelungat peste hotare, 120.000 euro.

 

  Vă rugăm mult, cei care ne pot ajuta să facă acest lucru din inimă, măcar cît de puțin, într-adevăr avem nevoie de ajutorul tuturor mai mult ca oricând. Vă rugăm din suflet să ne ajutați ca boala lui Gheorghe să nu îl limiteze de posibilitățile pe care le oferă viața. 

 

Orice ajutor este un pas spre însănătoșire!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 16 ianuarie 2018:

Tanarul de doar 18 ani a fost diagnosticat cu cancer progresiv la stomac, iar acum starea lui s-a agravat si de urgenta a fost internat la clinica din Turcia, Koc American Hospital. Cu totii cunoastem ca cancerul este nemilos si plin de durere,  iar inima parintilor se rupe in bucati pentru copiii lor. Astazi o inima de mama franta de durerea fiului ei, Gheorghe Coroi, ne cere si ne implora sa o ajutam. Viata baiatului ei, acum depinde de o suma enorma, - 120.000 dolari necesari pentru un tratament indelungat dar care i-ar salva viata. Tanarul are toata viata inainte, insa acum cel mai mult el are nevoie de putere si de sustinerea noastra. Viata lui poate fi salvata, iar donatia noastra inseamna salvarea lui Gheorghe. Din inima catusi de putin, dar sa facem o donatie de suflet pentru tanarul de doar 18 ani. 

Citește mai mult
Campanie începută la 3 decembrie 2017
Creat de

A. Blanaru

Regiune s.Baimaclia r.Cantemir
Categorie Social
Toate donațiile