Selectați limba

Din inimă pentru Gheorghe Coroi

32,478USD donați din 120,000 USD necesari
220 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 3 December 2017
Creat de

A. Blanaru

Regiune s.Baimaclia r.Cantemir
Categorie Social

Din inimă pentru Gheorghe Coroi

  • Nume: Gheorghe
  • Prenume: Coroi
  • Vârsta: 18 ani
  • Diagnostic:  cancer progresiv la stomac
  • Suma necesară: 120.000 dolari
  • Tratament: Turcia,  Koc American Hospital

Bună ziua tuturor! Sunt mama lui Gheorghe Coroi din r. Cantemir, s. Baimaclia. Este un băiat foarte deștept, cu aspirații și vise, nimic nu prevestea nenorocirea care a venit pe neașteptate și a lovit dureros întreaga familie. Gheorghe are doar 18 ani și este diagnosticat cu cancer progresiv la stomac, este nevoie de un tratament îndelungat peste hotare, 120.000 euro.

 

  Vă rugăm mult, cei care ne pot ajuta să facă acest lucru din inimă, măcar cît de puțin, într-adevăr avem nevoie de ajutorul tuturor mai mult ca oricând. Vă rugăm din suflet să ne ajutați ca boala lui Gheorghe să nu îl limiteze de posibilitățile pe care le oferă viața. 

 

Orice ajutor este un pas spre însănătoșire!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 16 January 2018:

Tanarul de doar 18 ani a fost diagnosticat cu cancer progresiv la stomac, iar acum starea lui s-a agravat si de urgenta a fost internat la clinica din Turcia, Koc American Hospital. Cu totii cunoastem ca cancerul este nemilos si plin de durere,  iar inima parintilor se rupe in bucati pentru copiii lor. Astazi o inima de mama franta de durerea fiului ei, Gheorghe Coroi, ne cere si ne implora sa o ajutam. Viata baiatului ei, acum depinde de o suma enorma, - 120.000 dolari necesari pentru un tratament indelungat dar care i-ar salva viata. Tanarul are toata viata inainte, insa acum cel mai mult el are nevoie de putere si de sustinerea noastra. Viata lui poate fi salvata, iar donatia noastra inseamna salvarea lui Gheorghe. Din inima catusi de putin, dar sa facem o donatie de suflet pentru tanarul de doar 18 ani. 

ACTUALIZAT, 27 April 2018:

 Dragii nostri  acest tanar de doar 18 ani duce o lupta grea cu cancerul,  a inceput cel de-al 5 –lea curs de chimioterapie si el se simte cu mult mai bine, rezultatele sunt vizibile si sansa de a se vindeca este una foarte mare cu toate ca de la inceput starea lui era foarte grava...  Lupta lui nu se finiseaza aici,  este destul de puternic si ii reuseste sa lupte dar... fara noi el nu va reusi, pentru ca starea financiara a familiei este demult epuizata.  Nu este usor sa fii puternic si sa-ti aduni toate puterile pentru a invinge cancerul si totodata sa ai ganduri ca defapt maine aceasta sansa nu va mai fi. Parintii deja au datorii foarte mari, ei nu mai stiu unde sa deschida usile pentru a-si salva fiul. Astazi noi din numele lor va rugam sa nu-l lasam pe Gheorghe... pentru ca mult conteaza sa ii fim alaturi, mult conteaza sa credem si sa facem  un efort pentru o viata care acum are un cost. Cheltuielile pentru tratament sunt mari, dar putin cu putin se face mult pentru o viata de om. Din inima se fac lucruri marete, din inima va rugam sa salvam o viata.

ACTUALIZAT, 13 July 2018:

Dragii nostri, Gheorghe Coroi a invins cancerul. Eroul nostru s-a intors acasa, sanatos, pentru ca credinta a fost  mai puternica decat orice boala. Gheorghe Coroi, tanarul care a luptat ca intr-un adevarat razboi, atat curaj si tarie rar mai intalnesti a iesit invingator. Au fost momente cand nici el nu mai credea intr-un final fericit, au fost momente foarte grele pentru el si familia lui, dar astazi totul e doar o amintire. Va multumim, ingeri pazitori, multumim enorm tuturor celor care ati donat, v-ati rugat si ati crezut in acest tanar. Multumim
enorm medicilor de la “Koc University Hastanesi “. Multumim pentru ca au luptat pentru viata lui Gheorghe zi de zi. Plecaciuni si multumim Domnului pentru minuni. Astazi spunem ferm- Gheorghe Coroi a invins cancerul. 

Citește mai mult
Toate donațiile