Din inimă pentru Maria Vacarciuc

20,461 EUR Din 45,000 necesari
45%
1531 Donații
4 Zile rămase
Nume Prenume Maria Vacarciuc
Vârsta 33 ani
Suma necesară 45,000 Euro
Tratament Austria
Diagnostic Cancer la stomac

Mesajul prietenilor:

Doar un an în urma Maria (33 ani) a devenit mămica a mult așteptatei fetițe în familia lor. Bucuria de a fi mamă și de a-și vedea fetița crescând a fost spulberată când Mariei i s-a pus diagnostic de cancer la stomac. Totul a început când Maria a început sa slăbească brusc, și la momentul de față, având doar 40 de kg a trebuit să oprească alăptarea. Ca și orice mămică, Maria vrea să-și vadă fetița cum spune primele sale cuvinte și face primii săi pași, vrea ca fetița ei sa aibă o copilărie fericită și o mămică sănătoasă și plină de forțe.
La momentul actual, Maria face tratamentul la o clinică din Austria. Familia cu puterile lor, ale prietenilor, rudelor și pur și simplu a oamenilor generoși au reușit să colecteze jumătate din sumă pentru a începe prima etapă a tratamentului care era de urgență, pentru că este o formă de cancer agresivă și de aceea orice clipă contează pentru a salva viața Mariei. Acum este foarte important ca această tânără mămică să nu întrerupă tratamentul de aceea venim cu marea rugăminte, pentru că costul tratamentului este mult prea înalt pentru familia Mariei ne adresăm la toti oamenii cu inima mare, cunoscuți și necunoscuți – Vă rugăm să ne ajutați în acest moment dificil din viața ei. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim din suflet.

Campanie începută la 11 December 2019
Zile rămase 4
Creat de P CaritateMD
Regiune orașu Bălți
Categorie Social
Mariana Lencaru 6 Apr, 2020 01:38
10 EUR
Donație anonimă 5 Apr, 2020 09:02
35 MDL
Fi tare, va fi bine❤️
Mihail Stoica 3 Apr, 2020 15:57 13
30 EUR
Zubic Alina 2 Apr, 2020 14:26 7
50 MDL
SMS Unite 1 Apr, 2020 11:58
45 MDL
Tel: 373*****25
Toate donațiile
3 Mar, 2020

Maria, mamica tanara si frumoasa continua lupta pentru viata! Ajutorul nostru este vital!

Mesajul Mariei inainte de operatie: "Dragilor, am ajuns la jumătate de drum. Azi e ziua cea mare - ziua operației. Vreau să mă trezesc azi, după anstezie, perfect sănătoasă. Știu că vor urma și alte chimioterapii, dar voi trece și prin ele cu bine, datorită susținerii celor dragi. Vă mulțumesc pentru gânduri bune!"

Ingeri pazitori, mamicuta aceasta puternica are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de noi intr-o lupta destul de grea si nemiloasa. Va rugam din suflet sa ii tinem pumnii  astazi... dar si s-o ajutam, pentru ca cheltuielile sunt foarte mari, imposibile de a face fata tuturor cheltuielilor  de unii singuri. Din orice colt al lumii, din orice tara  ne putem uni toata bunatatea noastra pentru o mama extraordinara care vrea sa traiasca!  https://www.caritate.md/donations/Vacarciuc

Galerie

11 Dec, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri