Dăruiește și tu! O acțiune de ajutor pentru cei mai triști ca noi...

280MDL donați din 15,000 MDL necesari
154 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 21 noiembrie 2016
Creat de

N. Lazar

Regiune Republica Moldova, Chişinau,
Categorie Proiecte culturale

Dăruiește și tu! O acțiune de ajutor pentru cei mai triști ca noi...

În perioada 5-23 decembrie, 2016 echipa A.O. Comunitatea Tinerilor Ambițioși și Senatul Studențesc al ASEM organizează o Caravană de Crăciun. Tinerii ne invită să ne alăturăm campaniei lor caritabile.

În acest an, inițiatorii Caravanei își propun să ajute familiile social vulnerabile, să organizeze un flashmob pe data de 22 decembrie unde vor împărţi copturi și alte bunătăţi oamenilor străzii dar și să meargă la Școala internat din orașul Strășeni (70 copii).

Unul din cazurile vizate este cel al familiei Perepelița care a fost selectată pentru a aduce în dar magia sărbătorilor de iarnă. Familia este compusă din 5 persoane: 3 copii cu vârsta cuprinsă de la 1,5 ani – 17 ani! Recent acestora le-a ars casa dar au mai și primit şi vestea că mama copiilor are o stare de sănătate gravă fiind internată la spitalul oncologic din Chişinău. Tata este şomer iar întreaga familie locuieşte cu chirie.

Echipa organizatorică ne îndeamnă să fim și noi Moş Crăciun pentru cineva. Campania „Fii tu însuși Moș Crăciun!” colectează donaţii sub orice formă. Fiecare poate contribui: cu resurse financiare, o carte, o hăinuţă, o jucărie, produse igienice etc., pentru a aduce căldură în sufletul acestor oameni.

Nistor Lazar: "Noi vom filma dar și vom posta poze din cadrul vizitelor noastre unde veţi putea urmări întreaga campanie pe pagina de facebook a A.O. Comunitatea Tinerilor Ambițioși dar și a Senatului Studențesc al ASEM."

Donații online se pot de făcut AICI iar cele fizice la oficiul Senatului Studenţesc al ASEM pe adresa: Chișinău, str. Bănulescu Bodoni, 61, Academia de Studii Economice a Moldovei, oficiul 102, bloc A, sau la  oficiul A.O., Comunitatea Tinerilor Ambiţioşi pe adresa: Chișinău, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 59/B, of. 2

Campania „Fii tu însuți Moș Crăciun” se organizează pentru a II-a oară, iar conceptul a fost inițiat în anul 2015.

Pentru detalii telefonați la +373 22 402 862 sau +373 69 330 054.

Citește mai mult
Toate donațiile