Adăpostul pentru animale "AOVA"

1

Adăpostul pentru animale "AOVA" se remarcă prin aceea că are în îngrijire atât câini, cât și pisici. În prezent, în adăpost sunt 300 de câini și 30 de pisici.

Acum, adăpostul se bazează pe activitățile de auto-finanțare, precum și pe donații voluntare. Din când adăpostul primește ajutor de la voluntari în iubitori de animale.

Organizatorii și personalul de bază din "AOVA" Adăpost sunt o pereche de soți entuziaști care nu pot rămâne indiferenți la situația deplorabilă a animalelor fără stăpân din oraș. Prin crearea acestui adăpost, cu propriile resurse, acești oameni, timp de mulți ani, și-au dedicat toate forțele și mijloacele pentru a proteja animalele.

Adăpostul pentru animale "AOVA" necesită următoarele tipuri de asistență:

  1. Fonduri pentru întreținerea animalelor și a utilităților publice - electricitate, apă, gaze, etc.;
  2. Produse alimentare, hrană pentru câini și pisici (producție decupată, oase pentru câini, cereale, hrană uscată pentru pisici și câini);
  3. Pături vechi, cuverturi de pat și covoare - pentru încălzire în timpul sezonului rece;
  4. Un medic veterinar, care ar lucra în mod permanent;
  5. Fonduri pentru plata salariilor către doi angajați. Mărimea salariului fiecărui angajat este de 3000 de lei pe lună;
  6. Voluntari pentru ajutor;
  7. Asistență în eliminarea deșeurilor animale.

Personalul de la adăpostul "AOVA" îndeamnă toate părțile să se implice în soarta animalelor de companie și să își unească eforturile pentru o atitudine mai umană și civilizată față de animalele fără adăpost.

Creat de 11 March 2016

D. Mathlogic

Toate donațiile