Agnesia Hreasca vrea să trăiasca!

50,383USD donați din 80,000 USD necesari
229 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 6 septembrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chişinău
Categorie Social

Agnesia Hreasca vrea să trăiasca!

Agnesia Hreasca este un pui de doar 2 anișori. Micuța suferă de cancer la intestin, o boală  care nu cruță pe nimeni. Micuța are nevoie urgentă de intervenție chirurgicală și tratament intensiv timp de aproximativ 5 luni în Turcia.

Părinții au vândut tot ce se putea de vândut ca să își trateze fetița până  la moment, dar mai departe nu mai au puteri: nici financiar, nici psihologic nu mai rezistă. Viața Agnesiei costă mult, enorm de mult, dar ea vrea și trebuie să trăiască.

Agnesia este puternică și a trecut peste multe momente de criză, acum starea ei este în sfârșit transportabilă și micuța poate zbura de urgență în Turcia. Unica problemă rămâne a fi ca întotdeauna partea financiară. 80.000 de dolari este egal cu zero în comparație cu viața unui copil. Împreună o putem salva pe Agnesia!

Dacă 80.000 de oameni care văd povestea ei, ar dona 1 dolar, mâine Agnesia ar putea fi salvată.

Părinții fetiței vă imploră să o salvați pe Agnesia. Să ne imaginam pe o secunda durerea acestor părinți. Nu este corect să sufere atât de mult copiii. Din inimă, să fim mai buni.

Vă mulțumim mult-mult celor, care nu vor trece cu vederea acest strigăt de ajutor.

Agnesia vrea să trăiască.

ACTUALIZAT, 2 noiembrie 2016:

Dragii noștri donatori! Vrem să vă mulțumim mult pentru donațiile făcute micuței Agnesia! Eu (Svetlana Sainsus), câteva zile în urmă am fost în vizită la ea în clinica din Istanbul.

Priveliștea a fost una extrem de jalnică. Sărmănica estea atât de slăbită și trece prin atâta chin! Dar față de cum am văzut-o la Chișinău, ea arată mult mai bine! În sfârșit tumoarea a dat semne că se micșorează, aceasta inițial fiind enormă - de 70 de cm! Acum e 54 cm. Fetița pentru prima dată după câteva luni a stat așezată singurică, fiind că până acum stătea doar culcată. Dragii noștri, avem 11.000$ pe site-ul www.caritate.md și vă mulțumesc din suflet!!!!

Dar pentru operație și pentru întregul curs tratament ce durează 9 luni e nevoie de aproximativ 80.000$

Vreau să vă rog din suflet să mai faceți o mică donație pentru Agnesia. Să mai rugați un prieten să doneze, să răspândiți povestea ei. Este foarte real să colectăm această sumă! De la toți câte puțin. Vă mulțumesc enorm celor care sunteți mereu aproape de acești copii.

 Cu respect și multă recunoștință, Svetlana Sainsus.

ACTUALIZAT, 7 noiembrie 2016:

Agnesia vă multumește. Uitați-vă la ea cât de frumoasă este. La moment scumpica poate doar sta așezată și este foarte bucuroasă. Fiindcă atâtea luni a stat culcată. Eu sunt sigură că va veni ziua cand ea va putea alerga. Mamica Agnesiei este atât de fericită să vadă câtă lume o ajuta.Vorbesc cu ea zilnic și este din ce in ce mai optimistă. Fiindcă era la pamânt cu totul. Nici cel mai bun psiholog nu te poate ajuta în așa momente. Când îți vezi puiul cum suferă zi de zi. Cum îl doare și tu nu poți face nimic. Dragii mei, am ajuns la 14.800$! Încă puțin și facem 15.000$. Vă mulțumesc atât de mult!!! Mă bucur să văd nume noi în lista de donații! Mă bucur să văd și nume deja bine cunoscute!!! Mă bucur că sunteți receptivi.

Mai facem un mic efort? Hai că putem dorința să avem. Fiindcă imposibil nu este nimic. Din inima, donații online cu orice card in orice valuta puteți face aici: http://www.caritate.md/donations/agnesia-hreasca (selectați metoda de donație comodă pentru dvs).

Pentru donații prin paypal folosiți: Paypal@caritate.md. (specificați când donați "Agnesia"). Puteți trimite și sms la nr 9002 cu text "Agnesia" (valabil pentru abonații Unite), la fel puteți efectua un apel de pe tel. fix la nr. 090009002 (moldtelecom) - costul unui apel și sms e 20 lei și puteți suna nelimitat!

La fel puteți dona prin terminalele QIWI (alegeti webmoney- bpay și întroduceți codul Agnesiei 17002020).

Sau la aparatele MMPS găsiți rubrica "caritate" și o găsiți pe Agnesia acolo.

Să fim mai buni.  Agnesia vrea sa trăiască și luptă! Dar singurica nu va reuși.

ACTUALIZAT, 8 noiembrie 2016:

Dragii noștri salvatori! Sunteți 667 la număr , cei care ați donat pentru Agnesia. ăa știți că aveți marea putere in mâinile voastre. Dacă toți 667 donatori ați mai dona câte 10 euro, s-ar face toată suma necesară într-un minut!

10 euro Agnesia va mai roagă să jertviți pentru ea și minunea se poate întâmpla! Vă mulțumim din suflet pentru tot și vă rugăm să susțineți acest pui pâna la sfârșit.

Agnesia vă mulțumește.

ACTUALIZAT, 21 noiembrie 2016:

Citește mai mult
Toate donațiile