Împreună pentru centrul de plasament pentru persoane cu dizabilități "Dreptul de a fi"

99,268 MDL Din 195,000 necesari
51%
40 Donații
92 Zile rămase
Suma necesară 195,000 Moldova Lei

„Dreptul de a fi” este o asociație care are ca scop sprijinirea și dezvoltarea persoanelor cu diferite vârste și diverse categorii de dizabilitate, oferindu-le un mediu confortabil în care aceștia să se poată implica în activități culturale, educative și sportive. Centrul nostru se străduie să ofere un mediu sigur și reconfortant pentru beneficiarii asociației, în timp ce le oferim resurse și suport pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și atinge potențialul maxim.

Cu toate acestea, ne confruntăm cu o provocare majoră - absența unui sistem de încălzire autonomă în centrul nostru. Această lipsă de încălzire poate afecta negativ confortul și starea de bine a persoanelor cu dizabilități pe care îi susținem, care au și așa un  sistem imunitar scăzut, aceasta fiind un obstacol în furnizarea serviciilor noastre de calitate.

Prin urmare, lansăm o campanie de strângere de fonduri pentru instalarea unui sistem de încălzire autonomă în centrul nostru. Cu ajutorul dumneavoastră, putem asigura un mediu cald și confortabil pentru toți beneficiarii, indiferent de vârstă sau categorie de dizabilitate.

Orice donație, mare sau mică, va face o diferență semnificativă în viețile celor care necesită ajutor și susținere. Vă rugăm să vă alăturați nouă în această cauză nobilă și să ne ajutați să asigurăm toți beneficiarii să se simtă în siguranță și confortabil în centrul nostru.

Resursele financiare obținute vor fi utilizate în următorul mod:

  1. Achiziționarea echipamentului: Cea mai mare parte a fondurilor va fi utilizată pentru achiziționarea și instalarea sistemului de încălzire. Acest lucru include costul echipamentului, cum ar fi cazanele, radiatoarele, țevile și termostatele.
  2. Instalare și montaj: Fondurile vor fi alocate pentru plata serviciilor de ingineri și tehnicieni profesioniști care vor instala sistemul de încălzire.
  3. Întreținere și reparații: O parte a bugetului va fi rezervată pentru întreținerea și reparația viitoare a sistemului de încălzire, pentru a asigura funcționarea sa pe termen lung.

Proiectul nostru merită finanțare din următoarele motive:

  • Importanța socială: Proiectul este destinat îmbunătățirii condițiilor de viață ale persoanelor cu dizabilități, oferindu-le un spațiu confortabil și cald.
  • Sustenabilitate: Proiectul este conceput astfel încât să asigure sustenabilitatea pe termen lung și fiabilitatea sistemului de încălzire.

În inima proiectului nostru stă promisiunea transparenței. Ne străduim către un viitor luminos, unde fiecare pas, fiecare decizie și fiecare rezultat sunt deschise pentru toți participanții noștri și părțile interesate. Garantăm că munca noastră va fi ca o carte deschisă, disponibilă pentru vizualizare și înțelegere pentru toată lumea.  Fiecare contribuție, fiecare leu, fiecare efort va fi urmărit, documentat și explicat cu deplină deschidere și onestitate.

Vă mulțumim anticipat pentru generozitatea și susținerea dumneavoastră.

Cu recunoștință, Echipa noastră de la Centrul pentru Adaptare și Reabilitare a Persoanelor cu Dizabilități

 

Campanie începută la 10 June 2024
Zile rămase 92
Creat de Panainte Anna
Regiune Balti
Categorie Programe de voluntariat
Donație anonimă 17 Jul, 2024 21:10 139
10 USD
Adrian Albot 16 Jul, 2024 20:49 582
50 MDL
Donație anonimă 16 Jul, 2024 12:24 3
200 MDL
Donație anonimă 14 Jul, 2024 16:26 4
50 EUR
Alexei Tunic 14 Jul, 2024 16:21 4
50 EUR
Toate donațiile

Ştiri