Salvăm pe David Gâdei!

14,898EUR donați din 76,150 EUR necesari
264 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 3 august 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chişinău
Categorie Social

Salvăm pe David Gâdei!

La doar doi anişori, David, un îngeraş de copil, a primit din partea medicilor un diagnostic crunt: neuroblastom retroperitoneal pe dreapta (cancer). Familia a găsit o rază de speranţă la o clinică din Turcia, însă părinţii nu dispun de suma necesară de bani pentru ca micuţul să fie supus intervenţiei care i-ar salva viaţa.

Cei care doresc să-i dea o şansă la viaţă lui David pot face donaţii prin sms la 9002 (Unite) sau de pe fix 090009002 (Moldtelecom). Costul unui sms, precum şi a unui apel, e de 20 de lei şi pot fi efectuate nelimitat. 

De asemenea, o puteţi contacta pe mama micuţului ori pe mătuşa lui la următoarele numere de telefon:

060720151 – Silvia Gâdei (mamă, poate fi apelată doar pe Viber) 068336421 – Marina Mereuţă (matuşă)

Noi putem salva încă o viață!

ACTUALIZAT, 2 noiembrie 2016:

Dragi și scumpi donatori! Vreau să vă mulțumesc enorm pentru donațiile făcute lui David Gâdei. Recent am vizitat puiul în Turcia la clinica unde a fost operat. David se simte bine. Operația de 10 ore pe care a avut-o a fost un succes și 90% din tumoare a fost eliminată.

Restul urmează a fi eliminată prin chimioterapie, iar cel mai mare și important pas este transplantul de măduva care urmează. Dragi donatori, transplantul este cel mai costisitor. Întreaga sumă, împreună cu operație și spitalizare pentru 7 luni ajunge la 80.000$. Este o sumă enormă. Părinții sunt disperați. Cu puterile lor proprii, ei lunar colectează câteva mii de lei. Pe site avem la moment 4000$.

Vă rog mult să mai facem un efort. Să mai donăm fiecare cât poate pentru acest pui și să mai rugam și un prieten să doneze.

Orice ajutor e binevenit. Eu vă mulțumesc din suflet pentru tot!!!!

Cu mult respect, Svetlana Sainsus.

ACTUALIZAT, 9 decembrie 2016:

Astăzi lui Daviduș i s-a făcut transplantul de măduvă osoasă. Micuțul a trecut prin cea mai importantă, decisivă etapa a vieții. Sărmana mama, nu știm cum rezistă și face fața emoțiilor...

Dar ce nu face o mamă pentru puiul ei? Face totul! Așteptăm noutăți bune, așteptăm o recuperare rapidă a puiului. Dragii noștri donatori, vă rugăm să trimiteți și astăzi un sms pentru David. Nu uitați pentru abonații Orange avem SMS la nr 2910 cu text "David" el se egaleaza cu 45 lei. Sunteți gata să dăruiți 45 lei lui David? Abonații Unite SMS la nr 9002 text "David" (preț - 20 lei) dar voi sunteți gata? Abonații Moldtelecom (telefonie fixă pot face apel la 090009002 (preț - 20 lei)Hai că putem! Dacă fiecare om citind postarea ar jertvi 1 euro, ar distribui mesajul, ar trimite un SMS, minunea s-ar produce momentan și suma intreagă ar fi colectată în câteva ore. Nu ne costă mult să fim alături de ei. În ajun de sărbători, să fim mai buni, să dăruim speranțe.

Să facem minuni!

ACTUALIZAT, 31 decembrie 2016:

Sfârșit de an cu încă o noutate nemaipomenită!!! Avem suma pentru David Gidei!!!

80.000 euro au fost colectați! Astăzi spunem stop donații!!! Dragii, scumpii noștri prieteni din România - asociatia "Salvează o inima" au colectat pentru acest pui 60.000 euro! Pe caritate.md s-au colectat 20.000

Le mulțumim enorm de mult fraților români pentru ăa sunt alături de copiii noștri! (Vlad Placinta)

Un mulțumim din inima tuturor basarabenilor pentru tot! Multă recunoștința dragi donatori pentru tot!

David Gidei are asigurat tot tratamentul.

ACTUALIZAT, 4 ianuarie 2017:

Citește mai mult
Toate donațiile