Selectați limba

Din inimă pentru Alexandru Bodean

20,773USD donați din 40,000 USD necesari
304 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 29 January 2018
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

Din inimă pentru Alexandru Bodean

  • Nume: Bodean
  • Prenume: Alexandru
  • Diagnostic: atac cerebral avansat
  • Suma necesară: 40000 dolari
  • Tratament: Turcia

Mesajul tânărului:

Bună ziua, mă numesc Bodean Alexandru. La data de 06.08.2014 am suferit un atac cerebral avansat, am fost în comă trei săptămâni apoi a urmat reabilitarea la centrul Brux din Florida, Jacksonville. Acolo am fost internat două luni și după ce mi-am revenit puțin, m-am reîntors acasă. Aici la fel am urmat reabilitarea după care am plecat în Rusia, la ”Три сестры acolo am stat şase luni, apoi am mai fost și la clinica doctorului Sahnovici din Moscova. Consecințele acestui atac erau groaznice, nu vorbeam, nu puteam să mă deplasez, de aceea am făcut reabilitări, tratamente intensive. După trei ani de zile, astăzi am ajuns la un rezultat colosal și am reușit parțial să îmi revin.   Acum voi trebui sa urmez tratamentul cu celulele stem. Acest curs îmi va permite și mai mult  să am o viață cât de cât normală. Oportunitatea aceasta mi-au oferit-o medicii din Turcia, însa tot acest proces este foarte costisitor pentru mine și familia mea. De aceea rog din tot sufletul, oamenii cu inimă mare, care au posibilitatea, să ma ajute. Pentru intervenția dată am nevoie de 40.000 de  dolari, o sumă ce este peste puterile noastre. Vă rugăm să ne fiți alături și de data aceasta. Vă mulțumesc!

http://unimedia.info/stiri/video-alexandru-bodean--tanarul-care-suferise-un-atac-cerebral-in-sua--a-inceput-sa-mearga-singur-si-se-simte-mai-bine-138937.html

http://jurnaltv.md/ro/news/2014/11/17/alexandru-bodean-a-revenit-acasa-10075849/

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 2 May 2018:

Atunci cand exista vointa, ambitie, curaj si dorinta nu ai cum sa nu invingi. Alexandru tanarul ce a suferit atac cerebral avansat in SUA este de nerecunoscut. Prin curajul, vointa si puterea sa el a reusit sa ajunga la un rezultat uimitor. Priviti acest video si cu siguranta vom zice cu totii ca tanarul este un exemplu cum sa nu cedam si cum sa luptam. Din pacate drumul lui spre vindecare nu se finiseaza aici, are de urmat inca un tratament... dar din 2014 Alexandru are o singura dorinta, acea care il va readuce la viata, iar fiecare dorinta are dreptul la viata. Din inima sa ii readucem viata acestui tanar pentru ca vointa lui unita cu rabdarea pe care o are il va face un invingator. Doar datorita noua Alexandru are un rezultat remarcabil, va rugam sa nu ezitati sa o facem repetat si sa schimbam un destin.

Multumim cu plecaciune!

Citește mai mult
Toate donațiile