Selectați limba

Din inimă pentru Anastasia Lungu

605USD donați din 5,000 USD necesari
27 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 11 January 2019
Creat de

C. P

Regiune Raionul Cimislia, s Costangalia
Categorie Social

Din inimă pentru Anastasia Lungu

  • Nume: Lungu
  • Prenume: Anastasia
  • Vârsta: 22 ani
  • Diagnostica: Limfom
  • Suma necesară pentru chiria aartamentului, cheltuieli de întreținere: 5000 dolari
  • Tratament in cautare: Italia

Mesajul Anastasiei:

Bună ziua, mă numesc Anastasia și cu ceva timp în urmă am fost diagnosticată cu Limfom. Aveam febră care nu scădea, iar într-o dimineață depistând niște ganglioni în jurul gâtului, am decis să mă adresez la medici. Dupa o serie de analize și investigatii am depistat că am cancer. De atunci viața mea a însemnat o luptă continuă, dar nici până în ziua de astăzi nu mi-am pierdut speranța că într-o bună zi totul va fi bine și la mine, că voi putea fi o femeie împlinită. Din păcate, acum viața mi-a oferit o încercare grea, la care nu voi putea face față de una singură.  Am nevoie pentru a mă putea întreține, cheltuieli de întreținere, chirie, etc.

Vă mulțumesc foarte mult!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 7 March 2019:

Dragii nostri, Anastasia a reusit sa efectueze tratamentul gratuit. Atasat gasiti factura cu privire la transferul pe contul personal a unor cheltuieli suplimentare. 

La moment suntem in asteptarea carorva cecuri oferite de Anastasia pentru  alte cheltuieli aferente de a putea efectua transferul.

Multumim cu plecaciune!

ACTUALIZAT, 7 May 2019:

Dragii nostri, luand in considerare ca Anastasia beneficiaza de tratament gratuit, Comisia Fundatiei a decis sa fie returnate donatiile din considerentul lipsei cecurillor a medicamentelor si a tratamentului. Pe contul personal al Anastasiei au fost transferate 600 dolari din donatiile Dvs. 

Multumim mult pentru intelegere. 

Citește mai mult
Toate donațiile