Selectați limba

Din inimă pentru David Secrieru

114,937EUR donați din 113,000 EUR necesari
233 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 1 September 2017
Creat de

C. P

Categorie Social

Din inimă pentru David Secrieru

Bună ziua, sunt Maria Secrieru din Călărași. Îngerașul nostru David era un copil perfect sănătos până într-o bună zi când a început a vomita. Atunci am plecat de urgență la spitalul din orașul nostru, unde am aflat că copilul are gastroenterită acută plus encefalopatie. După o săptămână am fost externați ca fiind sănătoși, iar apoi după câteva zile pe 27.07, după o tomografie cerebrală să aflăm că are o tumoare masivă pe creier și necesită o intervenție chirurgicală urgentă. Pe data de 01.08, David a fost operat timp de 5 ore, 5 ore de groază, de gânduri și neliniște totală. După aceea au urmat multe zile de recuperare pentru că David practic a început viața din nou. Copilul nostru de 5 ani a început să meargă din nou, să vorbească... E groaznic și e atât de dureros să văd cum micuțul nostru la 5 ani îndură chin și suferință. Între timp au venit analizele care au confirmat diagnoza Meduloblastom.  Pentru investigații detaliate și pentru a fi siguri,  am dat repetat analizele în Rusia, România și Germania. Diagnosticul s-a confirmat, iar noi suntem distruși. Avem nevoie de 100000 de euro ca să salvăm minunea noastră. E prea mult pentru noi, e o sumă uriașa pe care nu ne o putem permite. Viața fiului nostru depinde de acești bani. Noi vă rugăm din inimă și suflet să ne ajutați să-l salvam pe David, este ingerașul nostru, puterea noastră și iubirea noastră scumpă. Vă rog să ne fiți alături, noi nu vom putea achita această sumă enormă, dar tratamentul trebuie să-l incepem cât mai repede. Comoara noastră vrea să trăiască, iar noi ca părinți nu avem de unde lua așa sumă. Mă închin până la pământ și vă rog să ne ajutați, neputința noastră financiară și mai tare agravează situația. Din suflet îmi doresc să fie auzit strigătul meu disperat de mamă, care își dorește să-și vadă copilașul sănătos. Singurele noastre speranțe sunt oameni cu inimă mare. Mulțumesc!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 18 September 2017:

ACTUALIZAT, 2 October 2017:

Dragi ingeri pazitori al lui Davidus, cei ce va rugati pentru el si sunteti alaturi de el.  Ieri micutului  i-a fost foarte rau. Puiul refuza sa manance.  Astazi situatia s-a ameliorat putin, dar e nevoie de sustinere morala si multe rugaciuni A slabit puiul si psihologic este epuizat. Mamica lui David e o curajoasa si pur si simplu nu ii da voie sa cedeze . Astazi tratamentul lui David incepe intensiv si va dura luni in sir.  Nimeni nu a spus ca va fi usor, dar nici imposibil. Pentru a continua tratamentul, David are nevoie de noi toti. Datorita faptului ca va pasa deja s-a colectat jumatate de suma. Doar intr-o luna.  Acum merge deja a doua luna de tratament. Cei care odata ati jertvit pentru acest pui. David mai are nevoie de voi, mamica va roaga sa nu ii lasam in lupta grea cu viata. Daca fiecare din noi care am donat, repetam donatia,  suma s-ar dubla. Speram mult, mult ca povestea lui sa aiba un final fericit, dar cat de puternic nu ar fi, in lupta cu cancerul o familie singura nu face fata. Doar om cu om se poate ajuta, unde sunt multi se schimba destine, iar David vrea sa traiasca, este asteptat acasa de surioara, de toti noi. Va rugam din suflet sa incercam repetat sa-l sustinem.

ACTUALIZAT, 16 October 2017:

Dragii noștri, de dimineața știam că David a început prima zi de radioterapie, și așteptam cu mare nerăbdare toată ziua  noutăți de la mămica piciului. Atât de mult așteptam să ne zică că organismul micuțului este rezistent la  toate chinurile prin care trece. Însă Daviduș suportă cu greu, vomită, nu mănâncă, este speriat puiul. Dar așa este lupta cu cancerul... Una foarte grea. Să știți că cu greu am privit pozele, căci am văzut cât de greu pentru micuț este o zi să suporte. Se spune că durerea nu poate fi transmisă, dar știu ca ea poate fi simțită, Daviduș m-a facut să înteleg și să simt  cât este de greu și uneori insuportabil toate chinurile și durerile acestui suflețel luminos.  Mămica lui Daviduș e foarte disperată,  nu vă pot descrie ce simte ea, sărmana mamă nici putere de a vorbi numai are, lacrimi vărsate în continuu. Cea mai mare teamă a ei este că nu au banii necesari pentru tratament. Dragi îngeri păzitori, mămica, întreaga familie cer cu disperare ajutorul. Vă roagă mult să nu îi lăsați. Lupta pentru viață este una grea și îndelungată. Doar datorită vouă acum David luptă pentru viața lui. Vă rugăm din toată inima, suflete dragi și generoase, din acel puțin care este să jertvim pentru o familie îndurerată, pentru un suflețel de numai 5 anișori chinuit, pentru viața micuțului. Donați din orice colț al lumii pentru viața lui David, fără ajutorul nostru micuțul nu va putea ieși învingător. Un mic efort, o mică donație pentru David înseamnă VIAȚĂ!

Citește mai mult
Toate donațiile