Din inimă pentru David Secrieru

114,937 EUR Din 113,000 necesari
101%
3207 Donații
233 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Maria Secrieru
Vârsta 5 ani
Suma necesară 113,000 Euro

Bună ziua, sunt Maria Secrieru din Călărași. Îngerașul nostru David era un copil perfect sănătos până într-o bună zi când a început a vomita. Atunci am plecat de urgență la spitalul din orașul nostru, unde am aflat că copilul are gastroenterită acută plus encefalopatie. După o săptămână am fost externați ca fiind sănătoși, iar apoi după câteva zile pe 27.07, după o tomografie cerebrală să aflăm că are o tumoare masivă pe creier și necesită o intervenție chirurgicală urgentă. Pe data de 01.08, David a fost operat timp de 5 ore, 5 ore de groază, de gânduri și neliniște totală. După aceea au urmat multe zile de recuperare pentru că David practic a început viața din nou. Copilul nostru de 5 ani a început să meargă din nou, să vorbească... E groaznic și e atât de dureros să văd cum micuțul nostru la 5 ani îndură chin și suferință. Între timp au venit analizele care au confirmat diagnoza Meduloblastom.  Pentru investigații detaliate și pentru a fi siguri,  am dat repetat analizele în Rusia, România și Germania. Diagnosticul s-a confirmat, iar noi suntem distruși. Avem nevoie de 100000 de euro ca să salvăm minunea noastră. E prea mult pentru noi, e o sumă uriașa pe care nu ne o putem permite. Viața fiului nostru depinde de acești bani. Noi vă rugăm din inimă și suflet să ne ajutați să-l salvam pe David, este ingerașul nostru, puterea noastră și iubirea noastră scumpă. Vă rog să ne fiți alături, noi nu vom putea achita această sumă enormă, dar tratamentul trebuie să-l incepem cât mai repede. Comoara noastră vrea să trăiască, iar noi ca părinți nu avem de unde lua așa sumă. Mă închin până la pământ și vă rog să ne ajutați, neputința noastră financiară și mai tare agravează situația. Din suflet îmi doresc să fie auzit strigătul meu disperat de mamă, care își dorește să-și vadă copilașul sănătos. Singurele noastre speranțe sunt oameni cu inimă mare. Mulțumesc!

Campanie începută la 1 September 2017
În cîte zile s-a colectat 233
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
BPay Terminal 22 Apr, 2018 15:58
50 MDL
Numărul cecului: 109324238392827
BPay Terminal 19 Jan, 2018 12:07
500 MDL
Numărul cecului: 100961052915977
BPay Terminal 19 Jan, 2018 12:01
100 MDL
Numărul cecului: 105748506044735
Ignat Ion 27 Nov, 2017 17:07
400 MDL
Danil Parfeni 17 Nov, 2017 18:02
13,000 USD
Dar din dar se face rai. Suma acumulata in plus pt Danil a fost transferata pt David❤️
Toate donațiile
29 Apr, 2019

Dragii nostri, Davidus cu mare regret a pierdut lupta pentru viata. O durere imensa pentru toti, a fost un luptator exemplu, un erou care a luptat pana la urma. Zbor lin ingeras, parintilor multa putere pentru a trece de aceste momente cumplite.

15 Jan, 2019

Mesajul mamei:

Bună ziua tuturor celor care ne cunosc istoria noastră și aș vrea să încep cu cel mai sincer mulțumesc pentru șansa care ne-ați oferit-o. Datorită vouă, îngeri păzitori, David continuă să lupte și vreau să cred că va reuși să fie un copilaș sănătos. Din păcate la noi situația în ultimele zile s-a agravat. Totul era bine, tratamentul a dat rezultate, David se simțea bine, ba mai mult molipsea pe toată lumea cu zâmbetul lui și era fericit că nu mai are dureri. Dar... brusc Davidus al nostru s-a simțit rău, se plângea că îl doare capul și iarăși îl vedeam că nu mai este acel Davidus zglobiu. Ultimele rezultate au arătat că avem metastaze la ficat, cap și coloana vertebrală, acum echipa de medici fac tot posibilul să depisteze unde sunt celulele canceroase și să începem iarăși tratamentul. La moment am primit o sumă estimativă pentru prelungirea tratamentului. Îmi vine greu să scriu aceste gânduri care cu greu le mai pot accepta, dar noi începem iarăși lupta... greu pe alocuri dar încercăm chiar și cu ultimele puteri să nu cedăm, pentru că Davidus vrea să trăiască și pentru asta avem mare și mare nevoie de susținere. Întotdeauna am avut cu mine, în toate momentele noastre, Credința, iar Dumnezeu mi-a adus în cale pe toți oamenii care nu au rămas indiferenți de durerea noastră. Cred, sper și acum, că, îmi voi putea salva copilașul, dar sunt nevoită să cer repetat ajutorul tuturor oamenilor. Vă rugăm să ne fiți alături, micile donații, gândurile bune, rugăciunile, sprijinul susținerea voastră, sunt TOTUL pentru noi. Cazul lui David este redeschis și vă rugăm să ne susțineți aici, pe contul nou al lui Daviduș :https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-david-secrieru-2

Vă mulțumim cu plecăciune!

Galerie

16 Oct, 2017

Dragii noștri, de dimineața știam că David a început prima zi de radioterapie, și așteptam cu mare nerăbdare toată ziua noutăți de la mămica piciului. Atât de mult așteptam să ne zică că organismul micuțului este rezistent la toate chinurile prin care trece. Însă Daviduș suportă cu greu, vomită, nu mănâncă, este speriat puiul. Dar așa este lupta cu cancerul... Una foarte grea. Să știți că cu greu am privit pozele, căci am văzut cât de greu pentru micuț este o zi să suporte. Se spune că durerea nu poate fi transmisă, dar știu ca ea poate fi simțită, Daviduș m-a facut să înteleg și să simt cât este de greu și uneori insuportabil toate chinurile și durerile acestui suflețel luminos. Mămica lui Daviduș e foarte disperată, nu vă pot descrie ce simte ea, sărmana mamă nici putere de a vorbi numai are, lacrimi vărsate în continuu. Cea mai mare teamă a ei este că nu au banii necesari pentru tratament. Dragi îngeri păzitori, mămica, întreaga familie cer cu disperare ajutorul. Vă roagă mult să nu îi lăsați. Lupta pentru viață este una grea și îndelungată. Doar datorită vouă acum David luptă pentru viața lui. Vă rugăm din toată inima, suflete dragi și generoase, din acel puțin care este să jertvim pentru o familie îndurerată, pentru un suflețel de numai 5 anișori chinuit, pentru viața micuțului. Donați din orice colț al lumii pentru viața lui David, fără ajutorul nostru micuțul nu va putea ieși învingător. Un mic efort, o mică donație pentru David înseamnă VIAȚĂ!

Galerie

2 Oct, 2017

Dragi ingeri pazitori al lui Davidus, cei ce va rugati pentru el si sunteti alaturi de el. Ieri micutului i-a fost foarte rau. Puiul refuza sa manance. Astazi situatia s-a ameliorat putin, dar e nevoie de sustinere morala si multe rugaciuni. A slabit puiul si psihologic este epuizat. Mamica lui David e o curajoasa si pur si simplu nu ii da voie sa cedeze. Astazi tratamentul lui David incepe intensiv si va dura luni in sir. Nimeni nu a spus ca va fi usor, dar nici imposibil. Pentru a continua tratamentul, David are nevoie de noi toti.Datorita faptului ca va pasa deja s-a colectat jumatate de suma. Doar intr-o luna. Acum merge deja a doua luna de tratament. Cei care odata ati jertvit pentru acest pui. David mai are nevoie de voi, mamica va roaga sa nu ii lasam in lupta grea cu viata. Daca fiecare din noi care am donat, repetam donatia, suma s-ar dubla. Speram mult, mult ca povestea lui sa aiba un final fericit, dar cat de puternic nu ar fi, in lupta cu cancerul o familie singura nu face fata. Doar om cu om se poate ajuta, unde sunt multi se schimba destine, iar David vrea sa traiasca, este asteptat acasa de surioara, de toti noi. Va rugam din suflet sa incercam repetat sa-l sustinem.

Galerie

18 Sep, 2017

Video

Am dat start campaniei

Ştiri