Selectați limba

Din inimă pentru Elena Efros

19,693USD donați din 39,500 USD necesari
20 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Elena Efros

Campanie începută la 15 Jan 2018
Creat de

E. EFROS

Regiune RAIONUL CRIULENI.SAT. MAGDACESTI
Categorie Persoane cu dizabilități

  • Nume: Elena
  • Prenume: Efros
  • Vârsta: 51 ani
  • Diagnostic: cancer la sânul stâng
  • Suma necesară: 19500 +20.000 dolari
  • Tratament: Turcia, MedicalPark

Mesajul relatat de fiica:

Dragi prieteni, oameni de bună Credință, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru o ajuta pe mama mea Elena Efros care se tratează de cancer. Are foarte multe șanse să învingă boala și de aceea apelăm la ajutorul tuturor care poate să facă donații. La moment avem nevoie de 9000$ pentru tratamentul pe care îl face la clinica " MedicalPark" din Istanbul Turcia. În 2014 a fost diagnosticată cu cancer la pieptul stâng. În 2016 a fost operată cu succes, iar acum, în septembrie 2017, au apărut noi complicații la membrană (pleurita) și la membrana burții (asceta). Până la moment a fost nevoie de 6000$ pe care i-am găsit tot cu ajutorul oamenilor de bună credință, dar din păcate, la moment, mai este nevoie de 19500+20.000 $.  Din păcate nu mai știm unde la cine să apelăm pentru a găsi această sumă, și am hotărât să scriem aici pentru a cere ajutorul necesar. Vă rog din suflet, îmi doresc să îmi văd mămica sănătoasă și să ne fie alături de toți noi, familia. Vă rog mult să nu fiți indiferent și să ne ajutați cu orice donație care o va duce mai aproape de vindecare. Vă mulțumim din suflet!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 28 February 2018:

Dragii nostri, doamna Elena Efros se afla la tratament, dar din pacate starea ei este mult mai grava. Dupa investigatiile facute ulterior s-a constatat ca Doamna Elena va avea nevoie de un tratament indelungat si mult mai complicat decat a fost preconizat. 

ACTUALIZAT, 6 September 2018:

Dragii nostri, Doamna Efrosinia, prelungeste tratamentul, pentru a putea reveni acasa sanatoasa. Are  6 nepotei minunati, ce isi doresc ca bunicuta lor iubita sa le fie alaturi. Din pacate puterile financiare a familii s-au epuizat de aceea campania de colectare a fondurilor pentru aceasta minunata doamna va fi redeschisa. Doamna Efrosinia vine cu mari sperante sa fie ajutata pana la urma, pentru ca doar oamenii ii raman sa fie ultima speranta a ei. Toata familia isi doresc sa isi vada mama acasa sanatoasa, dar fara noi, fara sustinerea noastra din pacate ei nu vor face fata. Impreuna pentru o doamna minunata, pentru o mama si o bunica atat de iubitoare si grijulie putem fi cu putinul nostru.

Citește mai mult
Campanie începută la 15 January 2018
Creat de

E. EFROS

Regiune RAIONUL CRIULENI.SAT. MAGDACESTI
Categorie Persoane cu dizabilități
Toate donațiile