Selectați limba

Din inimă pentru Eugen Guzun

20,902MDL donați din 20,000 MDL necesari
4 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 15 January 2018
Creat de

A. Smaili

Regiune s.Măgdăcești
Categorie Social

Din inimă pentru Eugen Guzun

  • Nume: Eugen
  • Prenume: Guzun
  • Vârsta: 38 ani
  • Ajutorul necesar: în urma incendiului Eugen a primit arsuri grave, are nevoie de cheltuieli de intreținere și strict necesarul
  • Suma necesară: 20.000 lei
  • Tratament: Moldova

Eugen Guzun,din s.Măgdăcești r-ul Criuleni a rămas cu multiple răni și arsuri pe corp precum și fără locuință în urma unui incendiu produs la 29 noiembrie 2017.  Eugen are nevoie de ajutor. În urma tragediei a primit arsuri de Gradul I, II și III.

Acesta se aflã în stare gravã la Spitalul de Traumatologie și Ortopedie , din Chișinău, până acum Eugen a fost supus mai multor operații. Pentru cã dupã incendiu a rãmas fãrã nimic, iar acum trebuie sã suporte costurile tratamentelor necesare pentru însãnãtoșirea sa, mama tânãrului a lansat un apel public cãtre toți cei care pot sã-l sprijine financiar.

”Fiul meu este în continuare în stare  gravã și are nevoie de multe tratamente și operații. Ca mamă sunt distrusă. De aceea vă rugăm să ne dați o mânã de ajutor  cu toții. Aceste poze arată doar o micã parte din cruda realitate a ceea ce e astãzi fiul meu. Multe zone a corpului fiind încă pansate permanent. Orice ajutor conteazã. E un pas înainte pentru el. Nu își dorește decât să se poatã vindeca, să aibă o nouă șansă la viață. Eu la 58 de ani nu sunt deja în puteri de a colecta toate sumele pentru tratamentul fiului. Vă rog din suflet - orice ajutor contează pentru noi!”.

Incendiu s-a produs noaptea și în scurt timp toată casa a fost mistuită de flăcări. Va rugam sa fim alături de Eugen. Multumim!

Facturi si declaratii

Citește mai mult
Toate donațiile