Selectați limba

Din inimă pentru Eugenia Botnari

42,211EUR donați din 48,000 EUR necesari
15 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Eugenia Botnari

Campanie începută la 04 Jul 2018
Creat de

C. P

Regiune Măgdăceşti
Categorie Social

  • Nume: Botnari
  • Prenume: Eugenia
  • Vârsta: 48 ani
  • Diagnostica: Cancer pulmonar
  • Suma necesară.48000 euro
  • Tratament: Turcia

Soarta a fost nemiloasă cu Eugenia , o durere de spate a adus-o la medici, iar după un şir de investigaţii şi analize Eugenia Botnari a aflat că nu mai are cu ce respira - este bolnavă de CANCER PULMONAR şi anume o formă agresivă. Este foarte greu pentru ea şi familia ei să treacă peste acest obstacol, banii au ajuns să decidă soarta unei fiinţe neputincioase în faţa acestei boli crunte. Forma de cancer de care suferă această mămică este foarte agresivă şi fiecare zi cauzează probleme noi şi dureri insuportabile, unica şansă la viaţă se regăseşte la o clinică specializată din Turcia. Pentru că durere străină nu există - haideţi să ajutăm această mămică să treacă peste suferinţe !

Mesajul fiicei Diana

De ceva timp nu mai pot dormi, nu mai pot mînca și nu mai pot să-mi imaginez că cea care mi-a dat viața suferă.  Mămica mea a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Mi se rupe sufletul de durere, nu mai știu ce sa fac și unde sa apelez, pentru a-mi salva mama.  Mă simt moartă de durere și de neputință, mă simt ca un copil foarte mic, care nu poate face nimic pentru a-și salva ceea ce are mai scump. Vă rog din tot sufletul să mă ajutați să o salvez pe mămica mea. Am găsit o clinică peste hotare unde putem pleca și face tratamentul,  dar nu avem bani pentru... Fiecare donație din partea voastră este foarte importantă pentru noi, mă închin în fata voastră să ne ajutați, vă rog din toată inima!

Vă mulțumim enorm și să vă păzească Dumnezeu de așa tragedii!

ACTUALIZAT, 19 March 2019:

Dragii nostri, doamna Eugenia duce lupta pentru viata, are nevoie de ajutorul nostru, este foarte important sa nu intrerupa tratamentul dar din pacate lipsa banilor o fac sa fie neputincioasa in fata cancerului. Va rugam din suflet, va imploram sa fim alaturi de ea...  isi face griji ca totusi banii ii vor decide soarta. Cine cu cat poate, rugam pe fiecare sa ajutam pe doamna Eugenia, mamica, bunica care si-a crescut cu o imensa iubire copilasii si care si ei nu mai stiu incotro sa se mai adreseze sa-si salveze mama.

Va multumim din suflet!

Citește mai mult
Campanie începută la 4 July 2018
Creat de

C. P

Regiune Măgdăceşti
Categorie Social
Toate donațiile