Din inima pentru familia Paciu

296,332 MDL Din 100,000 necesari
296%
872 Donații
142 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Gheorghe Paciu
Suma necesară 100,000 Moldova Lei

Familia Paciu , din satul Puțintei, raionul Orhei a rămas fără acoperiș în seara de 24 iunie, atunci când incediul devastator care a fost nemilos le-a luat toată sărăcia ce o mai aveau această familie. Soarta lor este una tragică, Elena, mămica a trei copilași își creștea copii pe pensia mizeră a bunicului, și mai primea ajutor de la surioara ei, abia de puteau să se întrețină,o duceau de pe o zi pe alta,  însă  acum le este și mai greu. Ei trec prin cea mai mare încercare a vieții, a fost suficient doar câteva minute  ca toate speranțele acestei familii să fie spulberate de incendiu, casa a fost mistuită de flăcările necruțătoare. După informația de la pompieri cauza incendiului ar fi fost un scurt circuit de la frigider. Doar în câteva ore, viața lor s-a făcut praf și cenușă. Această familie privesc îngrozitor la ziua de mâine, pentru că nu știu încotro să o apuce. La moment familia stă pe la vecini, rude, însă copii vor acasă, vor să își vadă căsuța lor înapoi. Bunicul nici putere nu are să intre în casa mistuită de flăcări, este prea dureros pentru el, a muncit o viață întreagă pentru cuibușorul lui modest dar cu mult suflet pus  la temelie.  Ei nu vor nimic mai mult decăt să-și reconstruiască căsuța actuală.  Pierderea este mare,  iar ei singuri nu pot acoperi cheltuielile. Știm că dacă ne vom mobiliza cu toții cu câte puțin,  va fi pentru ei o șansă, o speranță la munca lor depusă de ani de zile, o încurajare de a-și putea reconstrui căsuța.  Fiți alături de ei... Vă mulțumim și Doamne Ajută!

Campanie începută la 27 June 2017
În cîte zile s-a colectat 142
Creat de P CaritateMD
Regiune Raionul Orhei, satul Puțintei
Categorie Social
Donație anonimă 15 Nov, 2017 13:16
1,000 EUR
Donații sms 1 Aug, 2017 00:00
450 MDL
Donație anonimă 8 Jul, 2017 01:17 6
17 MDL
Donație anonimă 6 Jul, 2017 06:29 43
200 MDL
Александр Ткаченко 5 Jul, 2017 23:14
50 MDL
Toate donațiile
21 Dec, 2017

Si lasa sa ramana totul un cosmar din trecut. Astazi, datorita implicarii tuturor, bunelu Gheorghe si nepotii sai au o alta soarta. Si pentru ca dar din dar se face rai, din suma colectata in plus am reparat si casa doamnei Evlampia, la fel mistuita de flacari. Va multumim enorm tuturor donatorilor. Sarbatorile de iarna vor fi fericite pentru ei, pentru ca ne pasa! Va multumim. Aici aveti reportajul - http://mobi.protv.md/stiri/actualitate/si-a-refacut-casa-distrusa-vara-aceasta-de-incendiu-locuinta-bunicului---2074881.html

PS tehnica in buatarie inca nu era instalata, dar sint si ele.

Galerie

30 Jun, 2017

Dragii noștri, sute de oameni s-au solidarizat cu tragedia care s-a abătut asupra familie Paciu din Orhei. Doar în câteva ore, viața lor s-a făcut praf și cenușă atunci când flăcările le-au luat tot ce au agonosit o viață întreagă. Însă datorită vouă disperarea lor nu a durat mult, în nici 24 de ore pentru bunelul Gheorghe s-au colectat peste 200.000 mii lei. Nici noi, nici rudele nu s-au așteptat la așa o sumă. Este atât de plăcut să vezi cum disperarea lor s-a transmormat in speranță. Ei ne-au rugat să îi ajutăm cu organizarea lucrărilor și luni urmează să mergem cu echipa de la o companie de construcție ca să facem planul cum va decurge reconstrucția casei. Dar să știți că noi în drum spre această familie am făcut cunoștință cu Evlampia Cosoi care la fel are aceeași soartă, casa a fost mistuită de flăcări. Ne-am gândit noi că nu vom fi sută la sută împliniți dacă nu încercăm să o ajutăm și pe Doamna Evlampia, fosta profesoară de matematică. Bunelul Gheorghe fără mari gânduri a sărit în ajutor, și restul banilor colectați pe caritate îi oferă Doamnei Evlampia. Un gest din suflet. Cât de frumos este atunci când lumea se mobilizează, cât de frumos este atunci când am putut să aducem lacrimi de bucurie la două familii. Și nu încetăm să repetăm că toate acestea este doar datorită vouă, scumpii noștri donatori de suflet, nu ne ajung cuvinte de mulțumire pentru gesturile frumoase și din inimă pe care le faceți. Tuturor din adâncul sufletului vă mulțumim cu plecăciuni pentru o mobilizare atât de activă și rapidă. Mulțumim că existați și că ne demonstrați iarăși că unindu-ne forțele minunile se dublează. Vă mulțumim.

http://osearaperfecta.protv.md/sute-de-oameni-s-au-solidarizat-cu-tragedia-care-s-a-abatut-asupra---1930841.html

Galerie

Video

Am dat start campaniei

Ştiri