Din inimă pentru Felicia Rotari

43,235 EUR Din 40,000 necesari
108%
745 Donații
30 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Rotari Lilia
Suma necesară 40,000 Euro

  • Nume: Rotari
  • Prenume: Felicia
  • Vârsta: 4 ani
  • Diagnostica: Surditate
  • Suma necesară estimativă :40.000 euro
  • Tratament: Turcia

Mesajul mamei:

Bună ziua, mă numesc Lilia și am o fetiță de 4 anișori care în urma mai multor investigații se presupune că suferă de surditate. Am trecut foarte multe analize, am fost la diferite consultații să vedem ce se întâmplă. La 2 anișori, mergând la un control planificat, medicul ne-a îndreptat la neurolog, unde am și aflat că copilul are nevoie de ajutor. Fetița mea nu reacționează atunci când o strigăm, nu vorbețte și medicii ne-au comunicat că unica șansă este implantul cohlear la ambele urechiușe. Exact încă nu cunoaștem  de ce suferă Felicia. Mai întîi vom face o consultație minuțioasă peste hotarele țării. Am primit un cost estimativ, de aceea astăzi apelez către toți oamenii, să ne ajutați. Felicia este o feitiță  minunată, mult așteptată și mi se rupe sufletul când o văd iî starea care este. Îmi doresc enorm ca Felicia să fie un copil normal ca toți ceilalți, de aceea îndrăznesc să cer pentru ea ajutorul, pentru că de unii singuri nu putem face față.

Vă mulțumim enorm!

Campanie începută la 13 March 2019
În cîte zile s-a colectat 30
Creat de P CaritateMD
Regiune Orasul Falesti
Categorie Social
Tîrg de caritate 11 Apr, 2019 19:18
5,817 MDL
Slobodeniuc Erica 11 Apr, 2019 14:52
18,600 MDL
Sarban Igor 11 Apr, 2019 14:49
1,180 MDL
IP Leova 11 Apr, 2019 14:39
29,491 MDL
IP Cantemir 11 Apr, 2019 12:00
22,336 MDL
Toate donațiile
22 Feb, 2021

Felicia va saluta si familia va multumeste pentru aceasta sansa de a auzi. In curand micuta face 2 ani de cand a primit aceasta sansa sa auda lumea, mama si tot ce inseamna viata si astazi ea ne bucura cu succesele ei de a vorbi si auzi. Mamica a dorit sa impartaseasca aceasta bucurie si fericire din casa lor cu toti oamenii care au fost alaturi de Felicia, recunostinta si plecaciune pentru acest frumos destin schimbat datorita umanitatii.  Multumim dragii nostri, pentru destine schimbate si vieti salvate.

Galerie

15 Apr, 2019

O poveste cu un final de succes, care a inceput la un eveniment frumos "Oamenii de succes inspira". Acolo am facut cunostinta cu istoria Feliciei si nu am putut ramane indiferenta... 4 ani de tacere, de lacrimi si durere penrut parinti... micutei i s-au pus mai multe diagnosticuri gresite, inclusiv autism, parintii erau resemnati si convinsi ca micuta lor nu ii va mai auzi niciodata. Dar nu atunci cand existam noi - Oamenii. In exact 30 zile am reusit impreuna o mobilizare atat de frumoasa, calda, de suflet.. si am colectat suma necesara de 40.000€ , ba chiar mai mult, si cu aceasta ocazie din surplus va fi ajutat un alt copilas. Am ramas atat de placut uimita si bucuroasa sa vad asa o mobilizare a colaboratorilor politiei. Pentru ca mamica Feliciei este politista si pentru ca solidaritatea nu are limite, am vazut ce inseamna sa fim uniti toti pentru unul. Multumesc enorm pentru ca sunteti aproape de oameni si observ din ce in ce mai multe donatii si gesturi frumoase din partea politiei noastre, dar in cazul Feliciei pur si simplu ati facut imposibilul. Multumim enorm dragii nostri, tuturor donatorilor care sunteti alaturi de fiecare data, eu v-am promis ca vom filma momentul cand Felicia va auzi pentru prima data glasul mamei, asta am facut. Va rog sa priviti video pana la sfarsit si sa va bucurati impreuna cu acesti parinti, sa stiti este meritul tuturor care au donat, care s-au rugat pentru micuta asta roscata. Eu nu pot descrie in cuvinte emotiile care le-am trait acolo pentru ca ele se traiesc, la un moment dat pur si simplu m-am ascuns de camera si am plins in hohote ca un copil mic, pentru ca e o stare de nedescris......Deja in prima zi puiul incerca sa lege si cuvinte. Si eu sunt sigura ca, in curind, vom primi un filmulet unde Feli recita prima poezie. Pentru ca va pasa si pentru ca suntem uniti se intampla lucruri extraordinare, in 30 de zile am reusit sa schimbam cursul vietii si destinul acestui copil - Soare.

Va multumim si va imbratisam cu drag! Echipa "caritate.md"

Galerie

Video

8 Apr, 2019

Dragii mei, incepem saptamana cu o noutate frumoasa! Clinica din Istanbul a acceptat sa o opereze pe micuta Feli de urgenta, chiar daca nu avem inca toata suma colectata. Dupa 4 ore jumatate micuta a iesit din operatie si totul a fost cu succes!!! La ambele urechiuse! Acum e nevoie de aproximativ 2 saptamani ca sa "porneasca" implantele si micuta in sfarsit sa auda primele sunete din viata ei!!! Doamne, am impresia ca am mai mari emotii ca parintii, abia astept sa va impartas acest moment, sa vedem toti impreuna cum ea aude pentru prima data... Va rog enorm sa fim alaturi de ei ca sa reusim sa achitam operatia integral, clinica a mers la intampinare si nu vreau sa-i dezamagim... Micuta de ea, cat de speriata, dar nici nu isi imagineaza ce o asteapta in curind- o minune adevarata. Mamica imi povesteste cum tot spitalul e "indragostit" de roscata noastra... si cum sa nu fie asa? e un copil - soare, un ingeras nevinovat. Multumim enorm personalului clinicii Medicalpark Istanbul pentru tot!! Dragii mei, incepem saptamana cu o fapta buna? de suflet ? de bunatate? Haideti sa fim alaturi de Felicia si azi???? Donati cat va lasa bunatatea sufletului.

Multumim din suflet!

Galerie

29 Mar, 2019

Dragii nostri, timp de 4 ani de zile Felicia a trait cu un diagnostic gresit, nu va putem reda ce este in sufeltul acestei mamici, Acum aflandu-se la investigatii minutioase, medicii i-au dat sanse enorme ca micuta sa auda. Nu va putem reda bucuria parintilor, insa din cauza unui tratament necorespunzator, situatia este critica, operatia nu poate fi amanata, aici orice zi conteaza, pentru ca cu orice zi sansele scad. Ingeri pazitori, mai avem putin si Felicia ne va putea auzi.... Va rugam din suflet, sa aducem acestei minunate fetite sansa sa auda si sa cunoasca cat este de frumoasa si sonora lumea din jur. Inca putin ne-a ramas, dar acest putin poate face ca Felicia sa nu mai auda vreodata, ea cuminte asteapta ziua cand va fi operata... parintii nu dorm nopti la rand si incearca sa gaseasca pe toate caile posibile dar din pacate suma este prea mare.... 10.000 de euro o despart pe micuta de o noua viata. Este un caz iesit din comun si din cauza unei greseli sufera doar Felicia... Va imploram sa nu o lasam, suntem sansa ei sa ii schimbam viata total, suntem sansa ei la o viata noua. Din suflet va rugam sa ii fim alaturi in continuare.

Galerie

13 Mar, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri