Din inimă pentru Igor Buruian

45,114 EUR Din 43,750 necesari
103%
865 Donații
63 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Igor Buruian
Vârsta 44 ani
Suma necesară 43,750 Euro
Diagnostic Tumoare maligna de colon

Mesajul domnului Igor: 

Mă adresez tuturor oamenilor cu inimă și suflet mare, aflându-mă într-o stare morala disperată din cauza împrejurărilor nefericite ce au apărut in legătură cu starea mea de sănătate.
Mă numesc Buruian Igor, am 44 de ani și în aprilie 2020 am fost diagnosticat cu tumoare malignă de colon sigmoid, cu metastaze hepatice care evoluează foarte rapid. După investigațiile făcute, medicii au depistat că există și metastaze in sistemul osos. Aceste vești m-au doborât la pământ, cancerul mi-a spulberat toate visele, impunându-mă să duc o luptă contra cronometru. Împreuna cu familia suntem totalmente epuizați moral și îmi este frică să mă gândesc ca îmi pot pierde viața, iar unica șansă oferită de medici este un tratament adecvat și eficient într-o clinică, peste hotarele țării.
Din forțele proprii ale familiei și rudelor s-au cheltuit deja sume imense de bani, pentru alte 2 intervenții chirurgicale efectuate în trecut și 4 chimioterapii. Acum suntem într-un moment, când speranța noastră este în mâinile Domnului și a oamenilor de bună credință care ne vor sări în ajutor.
Vă rog din toată inima, ajutați-mă să-mi salvez viața, să pot rămâne alături de familie și să-mi văd în continuare copii crescând.
Vă mulțumesc enorm, din suflet!

P.S Suma este indicată estimativ, până în momentul primirii invoice-ului pentru întregul tratament necesar. 

Campanie începută la 11 January 2022
În cîte zile s-a colectat 63
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
SMS Moldcell 21 Mar, 2022 15:00
45 MDL
January
SMS Moldcell 21 Mar, 2022 15:00
45 MDL
January
SMS Moldcell 21 Mar, 2022 15:00
45 MDL
January
SMS Moldcell 21 Mar, 2022 15:00
45 MDL
January
SMS Moldcell 21 Mar, 2022 15:00
45 MDL
January
Toate donațiile
18 Apr, 2022

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-igor-buruian-2

Atâta durere, suferință și disperare, un chin insuportabil și fără sfârșit, simțit atât pe propria piele, cât și în sufletul familiei mele  lovite de acest necaz.
Vin din nou cu un mesaj disperat către toți oamenii cu bună credință. Sunt Igor Buruian, tatăl a 2 fetițe, diagnosticat la vârsta de 44 de ani cu cancer de colon sigmoid cu metastaze hepatice care deja au evoluat foarte rapid.
Trec prin multe investigații, chimioterapii, tratamente costisitoare și dureri insuportabile, sunt epuizat de tot, dar nu vreau să mă las învins de această boală nemiloasă. Încă mai sper că există o șansă la viață și îmi doresc din tot sufletul să lupt în continuare pentru a rămâne alături de familia mea, de fetițele mele care au nevoie de tată, însă fiind neputincioși în fața cheltuielilor acumulate, toată speranța mea rămâne în mâinile oamenilor cu suflet mare care mă pot ajuta și a bunului Dumnezeu.
Vă mulțumesc din inima că ați fost alături până acum și sper să fiu ajutat în continuare să duc această luptă până la capăt.

Vă rog din tot sufletul cine mă poate ajuta repetat, aici este contul activ de donații, din orice țară:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-igor-buruian-2

Galerie

11 Jan, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri