Selectați limba

Din inima pentru Laura

11,721USD donați din 38,000 USD necesari
76 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 17 September 2016
Creat de

D. Irina

Regiune Chișinău
Categorie Social

Din inima pentru Laura

Laura este un copil deosebit! 

Natura a avut destulă inspirație să-i dea Laurei frumusețe, inteligență și energie pentru 100 de ani înainte.

Așa cum ne-am convins cu greu între 5 august și 15 septembrie după investigații de tot felul - ceea ce-i lipsește Laurei cel mai mult este sănătatea.

Atunci când îi era lumea mai dragă și-și pregatea nerăbdătoare ghiozdanul ca să reia studiile, a fost lovită de o diagnoză cumplită: Osteosarcoma, o formă foarte rară, care s-a dezvoltat pe furiș cu viteză amețitoare în regiunea coccisului. Având în vedere starea Laurei la moment, timpul este extrem de limitat, fapt care ne aduce cu un apel de disperare în fața oamenilor buni care din puținul de care dispun sunt gata să doneze măcar un pic pentru Laura ca zâmbetul și sclipirea din ochii ei mari să revină.

Astăzi Laura este supravegheată de medicii de la Institutul Mamei şi Copilului, în secția reanimare. Cu susținerea fiecăruia, credem că este posibilă transportarea Laurei pentru continuarea investigațiilor și a tratamentului peste hotarele țării.

Această șansă valorează 38 000 USD, o sumă care depășește cu mult capacitățile de plată ale noastre.  

Laura apreciază mult orice susținere și promite că va face tot ceea ce ține de ea ca să se facă bine. 

Să n-o lăsăm pe Laura singură în fața acestei provocări. Haideți să-i arătăm ca lumea este plină de prieteni. Vă dorim să vi se întoarcă înzecit ceea ce ne oferiți acum. 

Vă mulțumim din suflet pentru fiecare bănuț donat!

ACTUALIZAT, 16 November 2017:

Dragi donatori, o veste minunata pe ziua de astazi vine din partea mamicii Laurei. Adorabila si frumoasa Laura a INVINS CANCERUL! Ea se intoarce acasa sanatoasa, ea se intoarce acasa invingatoare. O adevarata luptatoare si un suflet atat de frumos, a invins cumplita boala. Suntem fericiti ca inca un EROU revine acasa. Va multumim cu plecaciune ca ati fost alaturi de micuta, si ca donatia Dvs a putut salva o minune de  fetita. Parintii va multumesc pana la pamant, pentru sprijinul si sustinerea oferita. La randul sau noi va multumim ca existati si ca impreuna putem face  mai multi copilasi sa aiba sansa de a lupta pentru viata. Multumim pentru ca sunteti alaturi atunci cand cel mai mult este nevoie, va multumim pentru minunile care se fac impreuna. De la suflet la suflet se schimba destine. Va multumim!

Citește mai mult
Toate donațiile