Din inimă pentru Marat Rafalski

10,046 EUR Din 10,000 necesari
100%
302 Donații
21 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Marat
Suma necesară 10,000 Euro
Tratament Germania
Diagnostic Tumoare la cap

Bună ziua, numele meu este Iulia și sunt mama unui băiețel minunat pe nume Marat. Pe 19 octombrie 2022, lumea noastră s-a prăbușit... în acea zi, la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău, lui Marat i s-a pus diagnosticul de “tumoare cerebrală/suspiciune de craniofaringiom“. Din păcate, în Moldova astfel de operații nu se efectuează și am fost externați din spital cu recomandarea să căutăm o clinică în străinătate. Am trimis 22 de solicitări către diferite clinici și în final, clinica universitară din Düsseldorf a acceptat să ne primească. Pe 2 noiembrie 2022, Marat a suportat operația (craniotomie) de îndepărtare a tumorii. Apoi, ne aștepta o lungă perioadă de reabilitare, deoarece tumoarea, situată în zona hipofizei, a afectat funcțiile endocrine, ceea ce a dus la scăderea funcționării tiroidei și a hipofizei. De asemenea, copilul a fost diagnosticat și cu  “Diabet insipid central“, în urma căruia  necesită în mod constant terapie hormonală substitutivă. Conform recomandărilor medicilor de la secția de oncologie pediatrică, Marat trebuia să fie supus unui control medical la fiecare 3 luni. Primul control medical postoperator a avut loc în februarie și a fost excelent. Din păcate, în urma celui de-al doilea control, realizat pe data de 13 iunie 2023, rezultatele RMN-ului au arătat recidivă a tumorii cerebrale. Cu toate acestea, medicii ne-au comunicat că există șanse mari și speranțe de recuperare completă. Următoarea operație este programată pentru mijlocul lunii iulie. Până atunci, am epuizat toate sursele financiare posibile și, din păcate, nu avem posibilitatea de a acoperi costurile operației repetate. Din acest motiv, vă rugăm să ne ajutați să adunăm bani pentru tratamentul lui Marat și să-i oferim o șansă la o copilărie fericită și la viață. Băiețelul nostru visează să devină ecografist și să ajute oamenii. Vă rugăm să-l ajutați să supraviețuiască, ca în viitor să poată ajuta și el pe alții.

Vom fi foarte recunoscători pentru orice sprijin și pentru orice donație. Vă dorim numai bine, sănătate și pace tuturor, copiilor și părinților! Domnul să vă binecuvânteze pe dumneavoastră și pe cei dragi!

P.S Suma totala pentru operație ajunge la 24.000 euro, părinții cer ajutorul pentru 10000 euro, nu mai au de unde împrumută și găsi această sumă, deoarece operația este de urgență.

Campanie începută la 27 June 2023
În cîte zile s-a colectat 21
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Donație anonimă 23 Jul, 2023 00:56 84
3 EUR
Donație anonimă 23 Jul, 2023 00:55 84
30 EUR
Iurie Leahu 22 Jul, 2023 23:41 2
39,306 MDL
Multă sănătate!
SMS Unite 22 Jul, 2023 20:42
45 MDL
Tel: 373*****85
SMS Unite 22 Jul, 2023 20:42
45 MDL
Tel: 373*****85
Toate donațiile
16 Aug, 2023

Contul activ de donatii este aici:      

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marat-rafalski-2

"Dragi oameni buni și cu suflet mare, vă mulțumim din suflet pentru ajutorul acordat în timp util și atât de necesar, pentru sprijinul acordat, pentru urările de bine și rugăciunile voastre.  Fie ca bunătatea voastră să vă fie răsplătită cu sănătate, bunăstare, mâini generoase de ajutor la momentul potrivit.
 
În urmă cu fix 2 săptămâni, Marat a suportat a 2-a operație la creier. Operația a fost dusă succes.  Dar, după cum s-a dovedit, nu a fost ultima luptă a fiului nostru cu boala. Conform rezultatelor histologiei consiliul oncologic al clinicii a decis efectuarea a 30 de ședințe de radioterapie pentru a evita recidivele și pentru a obține o recuperare completă. Tratamentul este planificat pentru începutul lunii septembrie și va dura 6 săptămâni.
Marat este un băiat foarte curajos și își dorește foarte mult să trăiască și să fie sănătos ca și prietenii și colegii lui de clasă, și își dorește foarte mult să meargă la școală și să nu zacă în spital. Din păcate, nu putem face față singuri tuturor cheltuielilor și facem din nou apel la dumneavoastră, la oamenii de bunăvoință și vă rugăm din suflet să nu-l lăsați pe Marat la jumătatea drumului, ci să-l ajutați să facă față acestei lupte pentru viață. Orice sprijin și donații pe care vi le puteți permite ar fi foarte apreciate. Alături de cuvintele mele de mulțumire, vreau să vă las cu urări de sănătate și pace. Dumnezeu să vă vegheze pe voi și familiile voastre!

Galerie

4 Aug, 2023

Dragii nostri, venim cu noutati frumoase de la luptatorul curajos, Marat.  Operatia a fost efectuata cu succes, Marat este sub stricta supraveghere a medicilor pe parcursul reabilitarii, iar parintii sunt cei care ne-au rugat sa va multumim fiecaruia, pentru sansa copilului lor sa se faca bine.
Multumim din suflet ca am reusit in doar cateva zile sa adunam suma necesara pentru operatia de urgenta a baiatului si sa ii oferim sansa la viata. Marat si parintii lui ne spun un mare multumesc pentru ca le-am auzit disperarea si durerea. Va multumim pentru minunea adusa acestui copilas, va multumim ca existati si va multumim pentru inca un destin schimbat. Impreuna unindu-ne salvam vietile la sute de copilasi si stergem lacrimile parintilor indurerati.

Va multumim si va dorim un sfarsit de saptamana linistit si Binecuvantat.

24 Jul, 2023

Dragii nostri, parintii din suflet va multumesc pentru tot ajutorul oferit. Va transmitem mesajul mamicii lui Marat care este atat de recunoscatoare:

"Dorim să mulțumim sincer tuturor celor care au contribuit la crowdfunding Caritate.md. Recunoștință majoră și celor care transferă donații anonime. Din păcate, nici măcar nu vă știm numele. Dar știm că inimile voastre sunt atât de deschise și atât de amabile! Nu am fi reușit să facem față la toate dacă nu ar fi fost sprijinul prietenos și ajutorul consistent al unor oameni minunați ca dumneavoastră. Vă mulțumesc de o sută de ori. Fie ca inimile voastre bune să bată mereu în ritmul fericirii și al bucuriei. Iulia și Marat"

27 Jun, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri