Selectați limba

Din inima pentru Miriam

16,487EUR donați din 20,000 EUR necesari
10 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 26 August 2017
Creat de

C. P

Regiune chisinau
Categorie Social

Din inima pentru Miriam

Ma numesc Cristina Blonscaia si sunt din Chisinau . In data de 30.05.2017 Dumnezeu ne-a daruit-o pe Miriam . Sufletul nostru de fetita pe care am asteptat/o o viata . Este aerul si universul nostru . La doar cateva saptamani dupa nastere , medicii ne-au dat o veste care pur si simplu ne-a impartit viata in 2 etape.... - pana si dupa ....Acum
viata noastra inseamna lupta pt viata fetitei noastre Miriam .....Miriam sufera de cancer la glanda salivara, un diagnostic crunt ce ii pune viata in mare pericol. Clinica " American Hospital" din Istanbul este gata sa o opereze de urgenta , dar noi ca parinti nu ne permitem sa " cumparam" viata fetitei noastre . 20.000 euro este o suma enorma pt noi . Impreun cu prietenii si rudele am colectat suma pt primele investigatii si analize, dar este o nimica toata pe linga suma necesara . Va rugam pana la pamant.., fiti alaturi de fetita noastra si ajutati/ne sa o salvam. Orice mica donatie sau distribuire va fi un mare ajutor pt ea. Dumnezeu sa va binecuvinteze , va multumim din inima tuturor anticipat!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 28 August 2017:

Miriam este așteptat de echipa de medici, practic totul este gata, doar că a rămas un detaliu, suma necesară pentru tratament și operație nu este colectată. Știm cu toții atunci când ne unim forțele putem face minuni. Miriam are nevoie de un miracol, are nevoie de NOI, are nevoie de donațiile noastre.  Ne rugăm pentru acest suflețel minunat și vă rugăm să donați pentru pici. Orice copilaș trebuie salvat, doar împreună vom salva vieți. Mulțumim!

ACTUALIZAT, 1 September 2017:

Probabil este pentru prima data in viata cand ne bucuram asa de mult de o greseala a medicilor. Micuta Miriam dupa investigatiile din Istanbul , s-a adeverit ca puiul nu are cancer cum i s-a spus in Moldova... Pentru ca mamicai nu ii venea sa creada , a zburat in aceiasi zi in Germania pentru a afla o a treia parere. Germania a confirmat - hemangiom. Este vorba de un hemangiom care cu timpul va trece fara operatie. Nu avem cuvinte cat de fericiti suntem pentru  acest pui de omulet. Dar totusi o intrebare avem... cine ii va intoarce acestei mame lacrimile si noptile nedormite timp de 2 luni crezind ca ingerasul are cancer? 1500 euro vor fi transferati familiei pentru investigatii, si restul banilor parintii lui Miriam au decis sa doneze cate 5000 euro anume unor pacienti ce sufera de cancer... - Margarita Dabija, Iatmirschi. Sergiu si Petriman Elena. Donatiile voastre pentru Miriam vor face 3 familii fericite. Va multumim din suflet tuturor care ati fost alaturi de acest copil si acum bucurati-va impreuna cu aceasta familie . Miriam nu are cancer. Multumim din inima.

Citește mai mult
Toate donațiile