Selectați limba

Din inimă pentru Nichita Donos

6,046EUR donați din 20,000 EUR necesari
109 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 8 February 2018
Creat de

N. Ina

Regiune Chisinau
Categorie Social

Din inimă pentru Nichita Donos

  • Nume: Nichita
  • Prenume: Donos
  • Vârsta: 7 luni
  • Diagnostic: Amiotrofie spinală
  • Suma necesară: 20.000 euro
  • Tratament: Turcia, American Hospital

Nichita Donos este un băiețel de 7 luni, mult-așteptat de părinții Sergiu și Natalia din or. Orhei. Cu regret, bucuria nașterii lui a fost umbrită de faptul că puiul s-a născut bolnav. Diagnoza stabilită lui Nichita a fost: amiotrofie spinală. Această boală presupune atrofierea mușchilor și scăderea forței musculare. Copilașul nu își poate ține echilibrul, nu are putere să își țină căpșorul sau spatele. La moment Nichita este internat la Centrul Mamei și Copilului, secția reanimare, iar pentru a diagnostica boala de care suferă Nichita, este necesară transportarea acestuia în Turcia, la Clinica American, însă cheltuielile legate de  transportarea lui Nichita sunt foarte mari, deoarece este necesar avion specializat pentru transportarea lui in Turcia, plus cheltuielile de investigații. Părinții lui Nichita au venituri foarte modeste, plus mai educă încă un copilaș. 

De aceea, acești părinți disperați, fac apel la D-stră să nu-i lăsați în acest moment atât de greu pentru ei. Timpul este foarte prețios pentru Nichita, fiecare zi este extrem de importantă.

Părinții, cu lacrimi în ochi, vă roagă să nu ezitați și să acordați o șansă acestui pui de om, care poate are o șansă la viață. 

Vă mulțumim anticipat! 

Facturi si declaratii

Citește mai mult
Toate donațiile