Din inimă pentru Nicolae Pascari

7,182 EUR Din 177,880 necesari
4%
584 Donații
32 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Nicolae Pascari
Vârsta 3 ani
Suma necesară 177,880 Euro
Diagnostic Cancer la ochiul stang

Mesajul mamei:

Va salut, dragi prieteni, cunoscuți și oameni cu suflet mare. Astazi cu durere in suflet voi vorbi despre cancer…
Mă numesc Angela, și am doi băieței frumoși Dumitras -8 ani si Nicolasa- 3 ani.
⠀Povestea mea trista incepe din data de 25 Decembrie cand am depistat cancerul, gliom pe nerv optic la ochisorul  stang a lui Nik, baietelul meu cel mic. 
⠀Nu am vrut sa cred in aceasta deoarece credeam ca e răceala ca i s-a inflamat un ochișor.  Am fost pe la mai mulți specialiști in Republica Moldova, și cum nu ne dădeau multe speranțe am decis ca, plecam in Turcia, Ankara unde se zice ca e pe primul loc in lume in tratarea cancerului ..
⠀Aici am facut analize suplimentare și rezonanta magnetica, din pacate s-a adeverit ca copilașul meu micuț de doar 3 anișori suferă de cancer... Mereu am încercat sa ajut copilașii și oamenii care aveau nevoie.. ca acum sa ajung sa cer chiar eu ajutorul vostru… Tratamentul este de lunga durata și este foarte costisitor. Ne-au spus ca tratamentul prima perioada va dura 10 săptămîni, dintre care trei zile vom fi acasă și trei zile la spital... Ne-am bucurat ca am primit într-un final o soluție și o posibilitate de tratament peste hotarele tarii. Medicii au luat decizia ca vom face curs de chimioterapie de 10 săptămîni și ulterior poate sa ajungă la 3-4 ani, in dependentă de evoluția bolii. Am strâns și noi toată familia și rudele ceva bani, dar din păcate e prea mult pentru noi .. nu ne permitem .. e  vorba de osuma imensa pe care nici intr-o viața nu o pot colecta. Cu lacrimi in ochi și cu inima îndurerată va rog sa îmi ajutați copilul sa trăiască. Va rog din toata inima sa ma ajutati sa-mi salvez copilasul. 
Multumesc fiecaruia in parte si ma inchin in fata tururor celor care ne sunteti alaturi.

Campanie începută la 3 January 2022
În cîte zile s-a colectat 32
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
Curarari Vitalie 3 Feb, 2022 14:57
390 MDL
Diana Pîrău 26 Jan, 2022 11:03 28
50 MDL
Doamne ajuta
Donație anonimă 25 Jan, 2022 23:27 10
203 MDL
Tabarcea Sergiu 25 Jan, 2022 22:20 52
5 USD
Donație anonimă 25 Jan, 2022 18:36 79
250 MDL
Multă sănătate!
Toate donațiile
31 Jan, 2022

Dragii nostri, recent mamica lui Nicolae a venit cu o noutate superba si  ne-a informat ca au plecat in Italia unde au primit tratamentul pe asigurare (gratuit). Ne rugam Bunului Dumnezeu pentru viata acestui micut si speram din toata inima sa revina acasa, sanatos, pentru ca tot ce conteaza este sa ne vedem copii, fericiti si sanatosi. Asa cum la fiecare cauza suma colectata ramasa si in cazul in care nu mai e nevoie de ajutor se redirectioneaza la o alta cauza dupa criteriul critic in care familia nu se mai poate descurca si nu mai au o alta solutie decat tratamentul contra cost. 7164 euro colectati va ajuta la fel un copil chinuit si rapuns de o boala nemiloasa si anume, pe Marcus Cibotari, (redirectionarea o puteti gasi in lista donatorilor la Marcus) care de doua saptamani parintii nu mai au cu ce achita tratamentul. 

Va multumim dragii nostri si de la Nicolae asteptam doar noutati frumoase si pline de viata.

Cu respect,

Echipa Caritate.md-  Unitate prin Caritate!

3 Jan, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri