Din inimă pentru Ruslan Gamzatov

5,953 EUR Din 35,000 necesari
17%
411 Donații
418 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Tatiana Gmzatov
Vârsta 30 ani
Suma necesară 35,000 Euro

  • Nume: Ruslan
  • Prenume: Gamzatov
  • Vârsta: 30 ani
  • Diagnostic: În urma căderii de la înălțime se află în scaunul rulant
  • Suma necesară: 35.000 dolari
  • Tratament: Crimeea 

Mesajul mamei:

Buna ziua sunt Tatiana Gamzatova din or. Durlesti.  Istoria mea e foarte trista si dureroasa. Cu 4 ani in urma feciorul meu Ruslan, a cazut de la inaltime. A fost in coma 4 luni de zile, in fiecarea zi auzeam de la medici vorbele ca starea fiului este foarte grea, iar inima mea imi era franta cand il vedeam in ce stare este, imi parea ca totul e un vis si cand o sa ma trezesc o sa fie totul ca inainte. Zilnic stateam sub usile reanimarii iar seara ma rugam la Bunul Dumnezeu sa se trezeasca. 4 luni de zile a stat sub  aparatul de rasuflare, sub doze mari de adrenalina si datorita medicilor  Ruslan si-a revenit. Dupa jumatate de an de tratamente, reabilitari ne-am intors acasa. Dar avem inca mult de muncit pentru ca Ruslan sa se faca bine. Noi zi la zi lucram cu diferiti specialisti, acum ne invatam a merge, dar este un proces foarte greu din cauza caderii  este paralizat partea dreapta. 

Acum ne-am adresat la o clinica din Crimeea care pot sa-l ajute pe Ruslan  sa-l puna pe picioare. Ruslan va putea incepe o viata noua, dar de unii singuri noi nu ne descurcam. Va rugam foarte mult sa ne ajutati, pentru ca am avut cheltuieli enorme pana acum si fiul meu are doar 30 de ani, stiu ca viata lui poate fi altfel stiu ca totul este inainte. 

Va rog din tot sufletul sa ma ajutati sa-l pun pe Ruslan pe picioare, am trecut prin foarte multa durere. Ajutati-ne sunteti unica noastra SPERANTA .  Eu ca mama vreau si doresc la toata lumea sa nu stie de nenorociri.

Va multumesc si Domnul sa va Binecuvanteze!

Campanie începută la 26 January 2018
În cîte zile s-a colectat 418
Creat de P CaritateMD
Regiune Durlesti
Categorie Social
Donație anonimă 19 Mar, 2019 23:27 67
411 MDL
Aliona Dragutan 14 Mar, 2019 04:12 81
30 EUR
Anton Muntean 11 Mar, 2019 10:05 64
170 MDL
salinschi ion 2 Feb, 2019 22:50
392 MDL
Costea Tartee 26 Jan, 2019 14:18 18
500 MDL
Toate donațiile
10 Dec, 2019

Dragii nostri, multumim cu pelcaciune ca ati fost alaturi de Ruslan. Tanarul va multumeste pentru tot ajutorul, pentru sustinerea care face posibil sa lupte pentru a se pune pe picioare. Multumim ingeri pazitori pentru toate gandurile bune.

Ruslan va multumeste pana la pamant!

Galerie

13 Nov, 2018

Здравствуйте дорогие друзья меня зовут Руслан мне 31 год и я хочу попросить вас о помощи потому что вижу что жизнь проходит мимо меня уже много времени прошло с того дня когда со мной праизошол несчастный случай а именно с 11.12.13 (2013). Мне было 26 лет казалось весь мир перед тобой было много планов идей но они могут ощушествиться. Если вы мне поможете, я долго пролежал в коме (4 месеца, точнее 111 дней ), был подключен к аппарату искусственного дыхания, я не помню а чем я думал тогда - может я думал что это сон и всё это не смной происходит.После больниц (через полгода) меня выписали домой - Родители на руках носили как маленького я не мог не говорить, не двигаться, даже повернуться на бок мне помогали -со мной рядом были всегда мои родители каторые верили в мое выздоровление потомучто кроме них никто не верил.Сейчас я с трудом поднимаюсь ,плохая речь, правая сторона еще ногу не могу хорошо выровнить эти годы прошли очень тяжело лечение было очень дорогостоющей. Я хочу вернуться к полноценной жизни мне нужна комплексная реабилитация поэтому нужна ваша помощь и поддержка Я хочу жить работать любить создать семью быть полезным - Есть клиника где могут мне помочь поставить наноги , востановить речь ,но для моей семье это не по силам оплатить эту реабилитацию каторую очень жду каторая подарит мне будущее. Пожалуйста мне очень нужна ваша помощь .Разошлите пожалуйста мою просьбу друзьям друзей Спасибо берегите себя и своих близких. Я знаю что добрые дела делаются только с добрыми люди.

Galerie

9 Oct, 2018

Dragii nostri, Ruslan are mare nevoie de sustinere, fara noi el nu va reusi sa finiseze tratamentul, este plin de speranta dar totodata este trist ca nu isi poate permite sa achite acest tratament care il poate ridica in picioare. Suntem unica lui speranta, suntem sansa lui la o viata normala pe care o merita fiecare om. Mai jos Ruslan ne implora sa nu-l lasam pentru ca tratamentul este costisitor dar are marea sansa sa mearga din nou. Din suflet va rugam sa fim alaturi de durerea lui, acum ca niciodata tanarul are nevoie de sustinere si de ajutorul nostru.

https://voceabasarabiei.md/social/nascut-a-doua-oara-video

Galerie

Video

28 Aug, 2018

Dragii nostri, Ruslan se afla acum la clinica din Crimeea pentru primul curs de reabilitare. Dar din pacate tanarul nu va putea continua tratamentul daca nu va avea suma necesara. Ruslan a trecut prin multe... prin prea multe incercari ca acum sa nu poata primi aceasta sansa unica care il va pune pe picioare... a fost si in coma 4 luni de zile, sansele lui de supravietuire erau minime, insa el a reusit. Au fost mult prea multe momente dificile in viata lui... nu mai vorbim nici de mama lui Ruslan care lupta cu el 24/24, care a dat totul... de fiecare data se aduce aminte de tragicul accident cu o durere imensa in suflet. Dragii nostri, un tanar cu mari sanse de a merge din nou, cu mari sanse de a incepe o viata noua, cu mari sanse de a-si trai viata normal are nevoie de sustinerea noastra. Fara ajutorul nostru, sprijinul nostru Ruslan nu va reusi. Un destin incercat de viata poate fi schimbat. Sa-l sustinem repetat pentru sansa lui de a merge din nou, sa donam un minim pentru acest tanar.

Galerie

Am dat start campaniei

Ştiri