Selectați limba

Din inimă pentru Ruslan Gamzatov

5,862USD donați din 20,000 USD necesari
14 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Ruslan Gamzatov

Campanie începută la 26 Jan 2018
Creat de

C. P

Regiune Durlesti
Categorie Social

  • Nume: Ruslan
  • Prenume: Gamzatov
  • Vârsta: 30 ani
  • Diagnostic: În urma căderii de la înălțime se află în scaunul rulant
  • Suma necesară: 20.000 dolari
  • Tratament: Crimeea 

Mesajul mamei:

Buna ziua sunt Tatiana Gamzatova din or. Durlesti.  Istoria mea e foarte trista si dureroasa. Cu 4 ani in urma feciorul meu Ruslan, a cazut de la inaltime. A fost in coma 4 luni de zile, in fiecarea zi auzeam de la medici vorbele ca starea fiului este foarte grea, iar inima mea imi era franta cand il vedeam in ce stare este, imi parea ca totul e un vis si cand o sa ma trezesc o sa fie totul ca inainte. Zilnic stateam sub usile reanimarii iar seara ma rugam la Bunul Dumnezeu sa se trezeasca. 4 luni de zile a stat sub  aparatul de rasuflare, sub doze mari de adrenalina si datorita medicilor  Ruslan si-a revenit. Dupa jumatate de an de tratamente, reabilitari ne-am intors acasa. Dar avem inca mult de muncit pentru ca Ruslan sa se faca bine. Noi zi la zi lucram cu diferiti specialisti, acum ne invatam a merge, dar este un proces foarte greu din cauza caderii  este paralizat partea dreapta. 

Acum ne-am adresat la o clinica din Crimeea care pot sa-l ajute pe Ruslan  sa-l puna pe picioare. Ruslan va putea incepe o viata noua, dar de unii singuri noi nu ne descurcam. Va rugam foarte mult sa ne ajutati, pentru ca am avut cheltuieli enorme pana acum si fiul meu are doar 30 de ani, stiu ca viata lui poate fi altfel stiu ca totul este inainte. 

Va rog din tot sufletul sa ma ajutati sa-l pun pe Ruslan pe picioare, am trecut prin foarte multa durere. Ajutati-ne sunteti unica noastra SPERANTA .  Eu ca mama vreau si doresc la toata lumea sa nu stie de nenorociri.

Va multumesc si Domnul sa va Binecuvanteze!

Citește mai mult
Campanie începută la 26 January 2018
Creat de

C. P

Regiune Durlesti
Categorie Social
Toate donațiile