Selectați limba

Din inimă pentru Ruslan Gamzatov

6,305USD donați din 20,000 USD necesari
9 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Ruslan Gamzatov

Campanie începută la 26 Jan 2018
Creat de

C. P

Regiune Durlesti
Categorie Social

  • Nume: Ruslan
  • Prenume: Gamzatov
  • Vârsta: 30 ani
  • Diagnostic: În urma căderii de la înălțime se află în scaunul rulant
  • Suma necesară: 20.000 dolari
  • Tratament: Crimeea 

Mesajul mamei:

Buna ziua sunt Tatiana Gamzatova din or. Durlesti.  Istoria mea e foarte trista si dureroasa. Cu 4 ani in urma feciorul meu Ruslan, a cazut de la inaltime. A fost in coma 4 luni de zile, in fiecarea zi auzeam de la medici vorbele ca starea fiului este foarte grea, iar inima mea imi era franta cand il vedeam in ce stare este, imi parea ca totul e un vis si cand o sa ma trezesc o sa fie totul ca inainte. Zilnic stateam sub usile reanimarii iar seara ma rugam la Bunul Dumnezeu sa se trezeasca. 4 luni de zile a stat sub  aparatul de rasuflare, sub doze mari de adrenalina si datorita medicilor  Ruslan si-a revenit. Dupa jumatate de an de tratamente, reabilitari ne-am intors acasa. Dar avem inca mult de muncit pentru ca Ruslan sa se faca bine. Noi zi la zi lucram cu diferiti specialisti, acum ne invatam a merge, dar este un proces foarte greu din cauza caderii  este paralizat partea dreapta. 

Acum ne-am adresat la o clinica din Crimeea care pot sa-l ajute pe Ruslan  sa-l puna pe picioare. Ruslan va putea incepe o viata noua, dar de unii singuri noi nu ne descurcam. Va rugam foarte mult sa ne ajutati, pentru ca am avut cheltuieli enorme pana acum si fiul meu are doar 30 de ani, stiu ca viata lui poate fi altfel stiu ca totul este inainte. 

Va rog din tot sufletul sa ma ajutati sa-l pun pe Ruslan pe picioare, am trecut prin foarte multa durere. Ajutati-ne sunteti unica noastra SPERANTA .  Eu ca mama vreau si doresc la toata lumea sa nu stie de nenorociri.

Va multumesc si Domnul sa va Binecuvanteze!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 28 August 2018:

Dragii nostri, Ruslan se afla acum la clinica din Crimeea pentru primul curs de reabilitare. Dar din pacate tanarul nu va putea continua tratamentul daca nu va avea suma necesara. Ruslan a trecut prin multe... prin prea multe incercari ca acum sa nu poata primi aceasta sansa unica care il va pune pe picioare... a fost si in coma 4 luni de zile, sansele lui de supravietuire erau minime, insa el a reusit. Au fost mult prea multe momente dificile in viata lui... nu mai vorbim nici de mama lui Ruslan care lupta cu el 24/24, care a dat totul... de fiecare data se aduce aminte de tragicul accident cu o durere imensa in suflet. Dragii nostri, un tanar cu mari sanse de a merge din nou, cu mari sanse de a incepe o viata noua, cu mari sanse de a-si trai viata normal are nevoie de sustinerea noastra. Fara ajutorul nostru, sprijinul nostru Ruslan nu va reusi. Un destin incercat de viata poate fi schimbat.  Sa-l sustinem repetat pentru sansa lui de a merge din nou, sa donam un minim pentru acest tanar.

Citește mai mult
Campanie începută la 26 January 2018
Creat de

C. P

Regiune Durlesti
Categorie Social
Toate donațiile