Selectați limba

Din inimă pentru Sergiu Nazaria

2,880USD donați din 37,000 USD necesari
59 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 28 December 2017
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

Din inimă pentru Sergiu Nazaria

  • Nume: Sergiu
  • Prenume: Nazaria
  • Varsta: 59 ani
  • Diagnostic:  adenocarcinom de prostată, cu alte cuvinte cancer de prostată cu metastaze în oase de stadia IV. 
  • Suma necesara: 37.000 dolari
  • Tratament: Israel
Numele meu este Elena Nazaria, sunt din or. Chișinău. În luna mai 2015, după un rînd de analize și operație (biopsie la oasele bazinului), tatăl meu Sergiu Nazaria a fost diagnosticat cu adenocarcinom de prostată, cu alte cuvinte cancer de prostată cu metastaze în oase de stadia IV. 
Cu toate că prognozele medicilor nu au fost promițătoare, tăticul meu a luptat și a îndeplinit cu strictețe recomandările lor și lucrurile au început să meargă tot mai bine, cu ajutorul preparatelor hormonale, analizele au început să se îmbunătățească. Dar nu a durat mult timp bucuria noastră, la sfîrșitul anului 2016 situația s-a înrăutățit brusc. Tăticul a urmat un curs de radioterapie, care a avut un efect pozitiv, dar iarăși nu durabil. Acum el continuă să primească un tratament cu preparate mai puternice.
Noi am găsit o clinică în Israel care este specializată pe aceste boli, dar costurile depășesc posibilitățile noastre. Doar pentru investigații sunt nevoie de 5000 dolari, pentru a stabili situația reală în care se află la moment. Mai apoi va urma tratament cu preparate și proceduri, care va costa mai mult de 30000 dolari.
Vă rog mult să ne oferiți un suport în această perioadă nu ușoară, pentru că foarte mult mi-aș dori ca și viitorii mei copii să-și cunoască bunicul cu glumele și povețele lui cum am avut parte și noi. 
Vă Mulțumesc din suflet și vă doresc multă sănătate vouă și rudelor Dumneavoastră!

Facturi si declaratii

Citește mai mult
Toate donațiile