Selectați limba

Din inimă pentru Timur Tuz

2,306EUR donați din 21,300 EUR necesari
155 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 23 July 2018
Creat de

C. P

Regiune R. Dubasari
Categorie Social

Din inimă pentru Timur Tuz

  • Nume: Tuz
  • Prenume: Timur
  • Vârsta: 2 ani
  • Diagnostica: Surditate bilaterală hipoacuzie severă profundă
  • Suma necesară: 21300 euro
  • Tratament: România

Mesajul tatălui:

Bună ziua, mă numesc Ion Tuz, sunt tată a 3 copiii, din care mezinul Timur, în vârsta de 2 ani și jumate, recent a fost diagnosticat cu surditate bilaterală, hipoacuzie severă profundă. Din păcate boala a progresat atât de repede că fiul a pierdut auzul complet. După numeroase investigații, analize, unica noastră șansă este implantul cohlear. 
Suntem într-o stare de disperare, pentru că noi suntem o familie modestă, cu venituri ce nu ne permit să strângem această sumă enormă. Timur încă este micuț și am fost anunțați că această intervenție ar fi bine să o efectuăm până la 3 anișori. Astăzi vreau să vă rog să ne ajutați cu o mică contribuție, pentru ca Timur să poată auzi din nou. Îmi doresc enorm ca Timur să ne audă, să ne înțeleagă, să se joace cu copiii și să se poată bucura de viață. Pentru noi, fiecare donație este binevenită, ba mai mult, înseamnă totul. Vă mulțumim din suflet și vă rugăm să nu treceți cu vederea.
Mulțumim pentru orice donație și susținere!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 14 January 2019:

Dragii nostri, Timur va transmite un mare si mare multumesc pentru sansa oferita. Pentru prima oara va auzi glasul parintilor. Lacrimi de fericire au fost pe chipul parintilor lui Timur.

Multumim cu plecaciune, tuturor, pentru aceasta sansa unica de a-si auzi mama si tatal.

Citește mai mult
Toate donațiile