Din inima pentru o masă bogată de Crăciun pentru familii nevoiașe din Moldova!

1,128USD donați din 1,000 USD necesari
203 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 3 octombrie 2016
Creat de

A. Darii

Categorie Social

Din inima pentru o masă bogată de Crăciun pentru familii nevoiașe din Moldova!

În Moldova există o mulțime de familii nevoiașe care trăiesc în condiții foarte proaste și sunt lipsite de lucrurile elementare. De exemplu, produsele alimentare. Aceasta nu este o glumă, este realitatea de zi cu zi a multora! De asemenea, acestor familii le lipsesc lucruri de bază cum ar fi haine, încălțăminte, articole de uz casnic.

Văzând cât de gravă este situația lor, ca întotdeauna ne adresăm Dvs. cu o solicitare de ajutor. Dumneavoastră, cei care faceți mereu donații, care răspundeți la apelurile noastre de ajutor – reprezentați miracolul care a intrat în casele multor oameni și care va mai intra! Va intra ca un înger pentru cei care nu au nimic de a mânca, pentru cei care nu pot să-și îmbrace copiii, care nu au cu ce încălzi casa, care se roagă zilnic pentru ajutor și sprijin din partea lui Dumnezeu.

Stimați donatori, facem apel către Dvs. pentru a ajuta familiile nevoiașe din Moldova, care se află sub limita sărăciei și sunt foarte vulnerabile. Pentru a-i asigura cu un minim de hrană și alte lucruri necesare timp de o săptămână e nevoie de aproximativ 500 de lei. Acesta este costul fericirii, al hranei și al confortului pentru o familie nevoiașă.

Suntem mulți și deja am demonstrat cât de puternici putem fi atunci când ne unim! Hai să arătăm încă o dată că împreună putem aduce schimbarea, iar eforturile noastre pot duce la o îmbunătățire considerabilă a unor vieți.

Credeți-ne, ajutorul Dvs. e necesar multora. E necesar celor pe care nu au cine să-i ajute. Vă invităm încă o dată să deveniți pentru cineva un înger!

În fiecare săptămână vom oferi hrană și alte lucruri necesare familiilor social-vulnerabile din Moldova.

Să facem împreună un miracol! Din inimă pentru familiile nevoiașe din Moldova.

Citește mai mult
Toate donațiile