Împreună pentru familia Sinițin

232,402 MDL Din 200,000 necesari
116%
621 Donații
27 În cîte zile s-a colectat
Suma necesară 200,000 Moldova Lei

Mesajul familiei:

Bună ziua, dragi oameni cu suflet mare va rugăm frumos să ne ajutați sa ne restabilim locuința, care a avut de suferit în urma unui grav incendiu, am rămas să locuim aici mai departe că nu avem unde pleca sa ne adăpostim. Bateriile sunt arse, geamurile si ușa la balcon nu avem, ne este foarte frig, este sezonul rece afară, gaz nu avem ca a fost deconectat, lumina ne folosim de la vecini temporar ca au ars toate cablurile, apă caldă nu avem, ne este foarte greu sa supraviețuim în așa condiții, a fost un incendiu foarte mare in care am rămas si fără geamuri, uși, acoperișul ne curge, haine, toate lucrurile au fost mistuite de foc. Toți 3 membri care am rămas în viața ne înghesuim acum într-o cameruță care a avut de suferit un pic mai puțin, soția este în grupa de invaliditate și este inaptă de muncă, eu cu feciorul muncim ca sudori, dar ne este foarte greu, acuma pe timp de pandemie nu prea am avut de lucru.  Muncim din răsputeri dar ne este greu sa facem reparație, a căzut și tencuiala de pe pereți, a ars și podeaua.
Va rugăm foarte mult oameni buni sa ne ajutați sa restabilim locuința si sa locuim mai departe in ea.

Vă mulțumim oameni cu suflet mare!

Campanie începută la 2 December 2020
În cîte zile s-a colectat 27
Creat de P CaritateMD
Regiune Chișinău
Categorie Social
Surdu Aliona 28 Dec, 2020 12:31
100 MDL
Donație anonimă 20 Dec, 2020 20:25
3,000 EUR
Donație anonimă 20 Dec, 2020 19:29 31
129 MDL
Donație anonimă 20 Dec, 2020 18:57 6
20 EUR
Doros Anca 20 Dec, 2020 18:36 150
216 MDL
Toate donațiile
25 Jan, 2021

Dragii nostri, venim cu noutati frumoase de la familia Sinitin. Zilele acestea s-au facut ultimele lucrari in urma incendiului. Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi si va multumim pentru ca impreuna am reusit pe timp de iarna sa nu lasam familia e drumuri si  sa inghete. Incalzirea a fost reparata, acoperisul a fost reparat, lumina a fost trasa, geamurile usile au fost schimbate, bucutaria, baia, camerele de dormit au fost renovate de la 0, pentru ca flacarile au distrus totul, noi insa am reusit sa le aducem conditii de trai umane, unde vor veni cu drag acasa cand se vor intoarce da la serviciu. Multumim pentru tot, pic cu pic se face mare, bunatate cu bunatate se face Binecuvantare pentru oameni necajiti.

Cu drag,

Echipa Caritate.md - Unitate prin Caritate!

Galerie

17 Dec, 2020

Dragii nostri, zilele acestea s-au inceput lucrarile de renovare a locuintei dupa incendiul devastator, care a lasat in drum o familie intreaga. Speram din suflet sa reusim sa le aducem caldura si locuinta modesta inapoi. Va multumim din suflet ca sunteti alaturi si va rugam sa fiti alaturi in continuare.

Plecaciuni, dragii nostri, pentru tot ce faceti!

7 Dec, 2020

Dragii nostri, ieri  la familie a fost in vizita o echipa de a evalua care sunt costurile reale si care sunt lucrarile necesare. Am fost anuntati ca, din pacate situatia este si mai grava decat se vede in poze. Speram din tot sufletul sa putem reusi cat mai curand  sa le aducem conditiile de trai decente, cu incalzire, cu lumina, cu peretii reparati, pentru ca din pacate focul a luat totul((  si asta inseamna ca totul trebuie de facut de la 0.

Vom veni de fiecare data cu detalii noi si neaparat va vom tine la curent cu toate lucrarile. Pana atunci familia are mare nevoie de sustinerea noastra. Va rugam sa fiti alaturi pentru ca tot ce le-a mai ramas este speranta.  

2 Dec, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri