Sa salvăm un înger pe nume Mariana

0

Dorința mea de a fi mamă s-a îndeplinit într-o zi de august, dar pe lângă fericirea pe care o aveam a venit și cea mai mare durere. Fetița mea s-a născut în asfixie și fiind greu resuscitată a fost transferată în reanimare, fiind lipsită de căldura și iubirea mea timp de 2 săptămâni. Medicii au luptat pentru viața ei, de oarece din cauza convulsiilor făcea stop respirator.  Mai apoi am fost transferați în secția neurologie unde am mai stat 2 săptămâni și la externare am plecat acasă cu o diagnoză bogată ce necesită tratament și reabilitare serioasă. 

Acum puiul nostrum suferă de paralizie cerebral spastică, retard psihomotor și verbal sever, epilepsie structurală, crize polimorfe, microcefalie secundară, atrofie parțială a nervului optic. Medicii din țara noastră nu au putut a să o ajute cu nimic și spunându-mi că ea nu va fi capabilă să facă nimic ce ar face un copil sănătos de vârsta ei. Noi am găsit o clinică internațională specializată unde în urma investigațiilor medicii vor putea să ne spună dacă fata noastră are șanse la o viață cât de cât normală.

Pensia și îndemnizația fetei pe care o primesc eu sunt numai de 2000 de lei, soțul lucrează și are un salariu mic dar stabil. Banii aceștia ne ajung numai ca să o putem întreține pe Mariana și să putem circula la un centru de reabilitare.

Investigațiile costă mai bine de 1600 euro fără cheltuielile auxiliare. În ciuda faptului că nici un medic nu ne-a dat șanse, noi credem că Mariana are speranțe și noi în viitorul apropiat o să-i vedem zâmbetul de înger și o s-o vedem alergând pe propriile picioare fără ajutorul cuiva.  

Credem în puterea Dumnezeiască și în faptul că sunt oameni cu suflet mare care o să ne ajute. Fiecare leu pentru noi contează, iar odată colectați acești a pot salva o viață. 

                                                                                                                                        

UPDATE, 22 November 2016:
Dragi donatori, vă anunțăm cu bucurie că părintii Marianei au primit banii și zboară de urgența cu micuța la Moscova. Vă mulțumim enorm pentru donații! Cu mult respect si recunoștința, echipa Caritate.md

Creat de 28 October 2016

T. Tatiana

Toate donațiile