Laura vrea să trăiască!

7,328EUR donați din 20,000 EUR necesari
37 zile rămase
Modalități de donație

Laura vrea să trăiască!

Campanie începută la 20 oct 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chisinau
Categorie Social

Încă de la 29 saptamâni de sarcina părintii Laurei au aflat ingrozitoarea veste. Laura s-a născut bolnăvioară și diagnosticul este unul dureros - cancer. Laura are 2 luni și are nevoie urgentă de operație și tratament. Viața Laurei costa 20 000de euro. Parinții fac un apel disperat către toti.

Iată ce ne-au scris părinții Laurei:

”La doar două luni de la naștere, Laura luptă pentru viața ei în fața cancerului. Unica speranță este un transplant de ficat costul căruia poate depăși 100 000 $. De aceea, facem apel la sensibilitatea Dvs pentru a contribui la speranța Laurei de-a supraviețui. 

Generositatea Dvs poate salva viața Laurei. Vă suntem profund recunoscători pentru gestul Dvs de solidaritate.”

Dragii noștri donatori , ajutați să își salveze fetița! Diagnoza Laurei - boală hepatică metastatică extinsă. Din inima pentru un îngeraș nevinovat.

 

ACTUALIZAT, 12 ianuarie 2017:

Dragii noștri, demult nu am postat despre micuta Laura nimic. In tot acest timp am asteptat sa vedem reactia puiului la tratamentul cu chimioterapie. La ale ei 4 luni, lacrimioara asta mica a demonstrat cat este de puternica! Rezultatele sunt imbucuratoare! In curind micuta va fi posibil sa fie operata peste hotare. 20.000. Acest preț enorm inseamna Viata. Micuta Laura lupta si medicii sunt din ce in ce mai optimisti. Timpul Laurei se scurge si micuta are nevoie de noi toti!!! Priviti acest ingeras! cat de dulce, ce copil scump. Acasa o asteapta fratiorul ei, care inca nu a reusit sa se joace cu ea... De cand s-a nascut, a petrecut timpul doar prin spitale.

Dragii nostri, Laura este mica si neajutorata! oare noi mii, sute de mii de oameni sa nu fim in stare sa o salvam? 5000 avem, e nevoie de inca 15.000 euro! Suna enorm, dar daca ne gandim putin si calculam, sunt doar 8000 sms, sau 15.000 donatii a cate 1 euro. Va rugam mult maximum share! Și inainte de orice share incercati sa daruiti inimioarei acestea 1 euro. Laura va roaga sa jertviti un euro pentru ea.

Să facem minuni. Laura vrea sa traiasca si noi putem sa o salvam. Din inima donatii online din orice tara. Trimiteti un sms sau mai multe pentru Laura. Abonatii Orange nr 2910 cu text "Laura". Abonatii Unite nr 9002 cu text "Laura". Abonatii moldtelecom apel la nr 090009002 (pretul unui sms sau apel este 45 lei).

Pentru Laura puteti dona si prin terminale qiwi (codul bpay 17002050).

Viata Laurei este o noua provocare pentru noi. Acceptam?

Citește mai mult
Campanie începută la 20 octombrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chisinau
Categorie Social
Toate donațiile