Să salvăm viața tânărului Serghei!

6,879EUR donați din 170,000 EUR necesari
46 zile rămase
Modalități de donație

Să salvăm viața tânărului Serghei!

Campanie începută la 08 sep 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chişinău
Categorie Social

Serghei Iatmirschii are 17 ani și suferă de limfom. Într-o perioadă când omul abia începe să perceapă viața, Serghei trebuie să lupte pentru ea în fiecare zi. Familia, prieteni, oamenii cunoscuți și necunoscuți încearcă să ofere suportul lor pentru Serghei și se roagă pentru recuperarea lui. Dar, chiar și cu un astfel de sprijin, părinții singuri nu sunt capabili să acopere partea financiară a tratamentului fiului lor.

În prezent, Serghei este în Turcia, la o clinică specializată, unde este gata pentru a fi supus intervenției hirurgicale. Acest tânăr minunat are nevoie de un transplant de măduvă osoasă. Este un tratament ce are mai multe etape. Medicii sunt pe plini de optimism cu privire la starea băiatului. Ca de obicei, problema constă în găsirea resurselor. Părinții și rudele au vândut tot ce au avut, dar suportul lor este încă insuficient.

Rugăm toți oamenii de bună credință, a căror inimă înțelege durerea acestui copil, să participe la colectarea de fonduri pentru tratamentul lui Sergiu Iatmirschii. Dacă fiecare din noi ar dona și ar povesti prietenilor despre acest caz, vom reuși să colectăm suma necesară pentru a-i da lui Serghei o șansă!

170.000 euro pentru o familie – este mult, dar pentru mai mulți din noi, pentru mai multe familii aceasta este doar o mică donație care ar salva o viață și i-ar salva pe părinții băiatului de suferința eternă.

Citește mai mult
Campanie începută la 8 septembrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chişinău
Categorie Social
Toate donațiile